Cutrin Curlism Curl Refresher

by - 31.1.14

Hiukseni ovat siitä mukavat, että taipuisina ne muotoutuvat myös kiharoille helpommin, ilman mitään lämpökäsittelyä. Minulla onkin aina hiustuotearsenaalissani jonkinmoinen kihara-aine tai useampikin, jolla saa hiukset rutisteltua kuntoon hetkessä. Tällä hetkellä tämä aine on Cutrinin Curlism-sarjan Curl Refresher eli jonkinmoinen kiharoiden "virkistäjä".


Tuote lupaa erotella kiharat, antaa niille rakennetta sekä kosteuttaa. 200ml pumppupullo on hyvin riittoisa, mutta pumpusta tulee kertapainalluksella todella vähän tavaraa ja omiin paksuihin hiuksiini olen käyttänyt kaksi kuuden painalluksen sarjaa. Mömmö on läpikuultavan valkoista ja haisee hieman oudolta. Jotain hedelmäistä tässä on (mustaherukansiemenöljy?) mutta ei mikään erityisen miellyttävä odööri.

Alkutilanne: hiukset luonnontilassa eli harjattu, laineikkaat ja taipuisat

Tapanani on tosiaan ottaa tätä suuri määrä kämmenelle ja sen jälkeen ihan vaan rutistelen hiuksiani nyrkissä ja tadaa! Insta-kiharat. Sivutuotteena hiuksista tulee vähän tahmaiset, mikä ei todellakaan ole toivottu reaktio. Viimeistelen hiukset vielä seerumilla ja lakalla ja kampaus kestää kyllä koko päivän. Jos seuraavana päivänä haluaa myöskin kiharat, niin eikun vaan prosessi uusiksi. Hiuksista tulee myös kiiltävät ja muutenkin kosteutetun oloiset.

Curl Refresherin käytön jälkeen


Ihan mikään lempparituote tästä ei ole tullut tuon hajun ja tahmaisuuden takia, mutta tälläisessä suht halvassa hintaluokassa ei kauheasti valinnanvaraa kihara-aineissa ole. Ainakin viimeksi Sokoksella tämä taisi olla ainoa, mutta täytyy tämän loppuessa etsiskellä jotain uutta. Kyllähän tämä menee ja pääasian toimittaa, mutta mielummin etsin jotain parempaa joka miellyttää itseäni ihan kokonaisvaltaisesti. Kiharathan nyt saa periaatteessa rutisteltua muotovaahdollakin, mutta itselleni myös se tuotteen hoitavuus on tärkeää.

Pullolla on hintaa Sokoksella n. 14 euroa.

Huippukivaa perjantaita kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia