Viikon 3/14 ostokset

by - 19.1.14

Tällä viikolla on sitten taas ostosteltu vähän isompiakin juttuja. Onneksi ostosten määrää tasapainottamassa on sentään yksi pieni arvontavoitto (:


Tätä koko kasaa oli vähän hankala saada samaan kuvaan...


Remingtonin perusperussuoristusrauta oli sittarissa alennuksessa 20 eurolla, joten otin sen mukaan syksyllä kosahtaneen Remingtonini tilalle. Olen suoristellut hiuksia aika harvakseltaan, mutta jotenkin innostus on uudelleen nousemassa. Testailin tätä ensimmäisen kerran tänään ja hyvin pelitti halvasta hinnasta ja vaikeasti suoristettavasta hiuspehkostani huolimatta. Tälle on kolmen vuoden takuu, joten ei tarvitse pelätä että halpa tuote hajoaisi ihan heti.


Uuden suoristusraudan innoittamana ostin lähimarketista Syossin suoristussuihketta (ainoa jonka löysin, siksi Syoss) ja Pantenen lämpösuojaa normaaleille/paksuille hiuksille. Crazy Colorin Pinkissimo-suoraväri on pinkiksi värjättyjen latvojeni värin ylläpitoa varten, vaikka kyllä voisin tuolla koko päänkin värjätä, mikäli se olisi mahdollista :D


Anttilan alelaarista tein kivoja ihonhoitolöytöjä. Garnierin vartalovoide kuivalle iholle neljällä eurolla (inhoan tuota pakkausta, mutten voinut vastustaa halpaa hintaa), virkistävä käsivoide kahdella ja puolella sekä Grace Colen matkasetti, joka sisältää suihkugeelin, vartalovoiteen ja pesukukan. Hintaa setillä oli neljä ja puoli euroa ja tuo meikkipussukka on vaan todella siisti!


Meikkejä löytyi muutamia, enimmäkseen silmämeikkikyniä. Vasemmalta oikealle L'orealin Color Riche -kajaali sävyssä Icy Cappucino, Elite Parisin vedenkestävä kajal sävyssä Purple Zen, arvonnassa voittamani Lumene Natural Coden Triple Shock Volume Mascara, kaksi Lumenen silmämeikkikynää sävyt Sammaleenvihreä ja nimetön 6, Max Factorin huulitussi josta puuttuu sävyn nimi ja Isadoran huulipuna sävyssä Flirty Fuchsia. Kaikki ripsaria lukuunottamatta alelaarituotteita (: Tuota Lumenen nimetöntä violetinsävyistä silmämeikkikynää olen tänään jo käyttänytkin ja postausta tulossa huomenna.


Viimeisenä ei ole kosmetiikkatuote, mutta kauneuteen liittyvää kuitenkin, nimittäin Vogue Beauty -kirja. Satuin näkemään esittelyn tästä jonkun blogissa lauantaina (anteeksi, en millään muista missä ): ) ja painelin saman tien Suomalaiseen tätä hakemaan. Hintaa kirjalle jäi tarrasta huolimatta kahdeksan euroa ja ahmaisin koko opuksen samana iltana. Voin suositella tätä kyllä ihan kaikille, vaikken kirjan viimeisestä luvusta, joka käsitteli erilaisia huuhaahoitoja, pitänytkään. Todella kattava paketti kaikenlaista kauneuteen liittyvää, kuten ruokailua, unta, meikkejä, tuoksuja jne jne.

Jokohan meikäläisen kosmetik4less-tilaus tulisi huomenna noudettavaksi, olen nimittäin tässä jo viikon odotellut omaa Kalinka Beautyani... Nyyh. En millään malta odottaa että saan ne käsiini!

Ihanaa sunnuntai-iltaa ^^

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. No kyllä (: Vuodenvaihteen alen loppuja tässä on käytetty hyväksi :D

      Poista
  2. Minäkin ostin samaisen suoristusraudan alesta. :) Yllättävän hyvin pelaa kyllä, jotenkin ootin sen olevan tosi halvanoloinen ja kehno mut oli kyllä positiivinen yllätys miten hyvin toimii. :D Oih kiinnostavan näköinen toi beauty kirja! Pakko kyllä käydä katsomassa josko se ois täälläkin päin alessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan kelpo rauta! :D Hyvin toimii vaikka onkin ihan tosihalpa. Remington on kyllä ainakin omasta mielestäni ihan hyvä merkki ollut näissä. Kirja on kyllä ihan loistava myöskin, oli niin mielenkiintoinen että luin yhdeltä istumalta kun en malttanut laskea käsistä (: Alennus on tosiaan melko muikea joten kimppuun vaan!

      Poista
  3. Sain tuon samaisen kirjan joululahjaks ja tykkäsin itsekkin siittä todella paljon !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps (: Ihan loistava kirja. Äidiltä tyttärelle -tyylinen kauneuden perusopas.

      Poista