Lumene Wild Rose Natural Lipstick x2

by - 15.1.14

Hirveässä pakkosaadanudepunaa -huumassani ostelin joulunjälkeisistä, ja vähän edeltävistäkin, alennusmyynneistä ja -laareista kaikenlaisia kivoja nudevärejä. Lumenelta ostin aika montakin, mutta tänään esittelen pari kappaletta punia heidän Wild Rose Natural -sarjastaan, jonka tunnistaa valkoisesta hylsystä. Kas tässä ovat Heather Nude ja Apricot Nude.



Väreinä molemmat punat ovat ihan nudeja, mutta sävyissä on pientä eroa. Heather Nude on kylmempi ja punaisempi ja Apricot Nude vastaavasti (ja melko nimensä mukaisesti) lämpimämpi ja rusehtavampi, ehkä vähän oranssinenkin. Koostumukseltaan nämä ovat ihanan pehmeitä ja hoitavia ja liukuvat huulille todella nätisti, en ole käyttänyt huultenrajauskynää ollenkaan. Koska ihoni on selkeän punapohjainen, on Heather Nude sopivampi ihonsävyyni, mutta Apricot Nudella taas saan vähän lämmitä ilmettä.


Apricot Nude
Heather Nude

Sanoisin silti, että punissa ei ole niin suurta eroa, että oikeasti kannattaisi omistaa molemmat (mikäli ei ole samanlainen kosmetiikkahaukka kuin minä). Kuinka monta nudepunaa nainen loppuen lopuksi tarvitsee, varsinkin kun molemmat ovat cremejä? Heather nudea ei kyllä enää edes Lumenen nettisivuilla näe, joten liekkö lopetettu sävy. Natural-sarjassa on paljon muitakin luonnollisia sävyjä, joten jos näyttävät neonhuulet eivät ole juttusi, suosittelen kyllä vilkaisemaan näitä (:

Heather Nude


Apricot Nude

Olen henkilökohtaisesti aivan supertykästynyt näihin! Ovat olleet kovassa käytössä ja kevään nudetrendien perusteella ovat varmaan vastakin. Näiden helppous on todella rentouttavaa tummien syyspunien jälkeen ja ilme on silti huoliteltu. Kyllä joka naisella pitäisi ainakin se yksi nudepuna olla, vaikka olisikin yhtä räväkkien värien ystävä kuin minä :D

Oikein ihanaa keskiviikkoa teille!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Kivan raikas ja neutraali meikki. :)

    Piti tulla ihan vaan sanomaan, että ihana, kun uskaltauduit omalla naamalla bloggaamaan! Alkuun itekin pyrin kovasti varjelemaan blogin osalta tietoa siitä, kuka oon, mutta nykysellään en ehkä niin paljon. Mutta se on iso askel aina tulla esiin omilla kasvoillaan, mahtavaa, kun uskaltauduit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! (: Ihana kuulla että kaapista ulostulo on otettu näin positiivisesti vastaan. Se on tosiaan ihan valtava askel, itsekkin olen tässä niiiin kovasti suojellut omaa henkilöllisyyttäni näiden aiempien blogivuosien aikana, mutta jotenkin tuntuu että nyt olen kypsä siihen, että omalla naamallani bloggaan. Sitäpaitsi onhan se vähän hankalaa pitää meikki/kosmeblogia jos kukaan ei pääse näkemään kuin aina pienen osan kustakin meikistä. Siinä mielessä kokonaamakuvat ovat ihan huippujuttu ja nyt kun kaapista on tultu ulos, ei tunnu enää yhtään oudolta :D Hyvä että tein sen!

      Poista