Viikon 4/14 ruusukultaiset ostokset

by - 27.1.14

Tällä viikolla ostosten määrä jäi hyvin vähäiseksi kun en oikeastaan tarvinnut mitään eikä tullut käytyä ostostelemassa (: Pari uutukaista kuitenkin tuli, molemmat samassa sävyssä, punakultaisina.



Lumenen valokynän sai kun viime vuoden puolella osti kolme Lumenen tuotetta. Ostin kaikki kerralla ja kynä tupsahti alkuviikosta postiluukusta. Olen tämän ottanut mukaan meikkirutiineihini ja meillä pyyhkii oikein hyvin (: Käytän kynää nenänpielten peittoon ja amorinkaaren korostukseen sekä kulmaluulle jos en sinne laita luomiväriä, tummille silmänalusille minulla on oma tuotteensa.


Sittarin alelaarista löysin kahdeksalla eurolla pitkään toivelistallani olleen julkkistuoksun, Kylie Minoguen Pink Sparklen. Tämän flanker Pink Sparkle POP minulla jo on ja viimein löysin tämän originaalinkin. Eikä kyllä kukkaroa paljon keventänyt! Tämä on siitä hauska tuoksu, että sen hallitsevin nuotti on shampanja, mikä tekee siitä vähän erikoisemman ja hyvin mielenkiintoisen. Kunhan kevät lähtee kunnolla käyntiin, pääsee tämäkin enemmän käyttöön raskaiden talvituoksujen tilalle.

Kuva fragrantica.com

Lopuksi on vielä ihan pakko näyttää uusin tuoksuhimotukseni, Flowerbombistaan tunnetun Victor&Rolfin uutuustuoksu Bonbon. Katsokaa nyt tuota IHANAA pulloa! En vaan voi vastustaa sitä. Uskon että ihastun myös itse tuoksuun, joka sisältää ainakin omasta mielestäni houkuttelevia nuotteja, persikkaa, karamellia ja puisen pohjan. Aaa, en malta odottaa että tämä tulee kauppoihin!

Oikein kivaa viikonalkua! (:

You May Also Like

0 kommenttia