Yves Rocher kirkas huulikiilto

by - 21.1.14

En tiedä olenko kertonut teille siitä, kun viime syksynä etsin kirkasta, huulipunan päälle sopivaa huulikiiltoa täällä Joensuussa kissojen ja koirien kanssa. Vaatimuksena oli, että kiillon piti olla täysin läpinäkyvä ja se ei saanut olla tuubimuotoinen. Kävin läpi Anttilan, Sokoksen ja Carlsonin sekä Seppälän ja H&M:nkin enkä löytänyt etsimääni. Viimein poiketessani YR:n liikkeessä silmiini osui juuri se mitä olin etsinyt! Putkilossa oleva kirkas kiilto suht halvalla.



Tällä kiillolla ei valitettavasti ole nimeä. Täysin kirkaskaan se ei ole, sillä kiillossa on mukana pienenpientä glitteriä, joka ei kylläkään huulilla näy. Sivellin on mallia josta itse ainakin tykkään, pörröisen nukkainen ja tuollainen muotoiltu. Kiilto tuoksuu ihanan karkkiselle levitysvaiheessa, ei ole tahmainen eikä kiillä vinyylimäisesti, mistä itse kuitenkin pitäisin. Sanoisin, että tässä on todella perusperus arkikiilto ihan kelle tahansa, jopa sellaiselle henkilölle joka normaalisti ei käytä paljoakaan meikkiä. Tuote ei edes tunnu huulilla suuremmin.




Itse omistan näitä kiiltoja oikeastaan kaksi, toinen on huulipunien päälle tarkoitettu ja sotkeentunut hieman väreihin ja toinen on ihan vain yksikseen käyttöä varten. Kuten alussa mainitsin, kirkkaita putkilokiiltoja on niin vaikea löytää, että kannattaahan niitä silloin hamstrata kun onnistuu semmoisen näköpiiriinsä saamaan. Nettikaupassa tätä kirkasta sävyä ei kuitenkaan valitettavasti näy, mutta kiillolla on hintaa semmoiset viisi ja puoli euroa.

Hauskaa illanjatkoa!

PS. Sain tänään käsiini elämäni ensimmäisen valokynän ja mitä sillä teen? Onnistun sotkemaan sillä aivan joka paikan, mm. valkoiset farkkuni. Eläköön, kyllä tämä tyttö sitten vaan osaa sählätä!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. En tiedä teetkö tiedolla mitään, mutta Prettyltä saa Beauty UK-merkiltä settiä jossa on musta kajal, ripsiväri ja kirkas kiilto. Hintaa tais olla 7,99 e koko paketille :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, ainahan kosmevinkit mua kiinnostaa! :D Kunhan seuraavan kerran on tarvetta kirkkaalle kiillolle niin voisin toki tsekata tuon. Kuulostaa ihan hyvältä.

      Poista
  2. Valokynää niille alueille, joille haluat valoa :) Itse laitan tummiin silmänalusiin, poskipäille, kulmakarvojen alle ja joskus laitan myös huultenympäryksiin korostamaan huulipunaa. Käyttötapoja on monia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja ei valokynää käsille eikä housuille... :D Ylläolevassa kuvassa mulla on valokynää kulmaluulla, nenänpielissä, silmänalusilla ja amorinkaaressa. Ihan hyvin pelittää (: Kiva lisä meikkipussiin.

      Poista