Joululahjoja, aleostoksia ja Kicks-kalenterin finaali

by - 1.1.14

Vihdoinkin meikätytön olo alkaa olla semmoinen, että jaksaa keskittyä vähän tähän bloggailuunkin (: Eläköön! Ajattelin tässä nyt sitten pikaisen kuvasaldon näyttää lopuista Kicksin joulukalenterituotteista, saamistani kosmetiikkalahjoista sekä muutamista pikku aleostoksista, joita olen kerinnyt jo tekemään. Huomasiko muuten kukaan muu, miten äkkiä kosmetiikkalahjapakkaukset hävisivät kaupoista? Ehtikö niitä kukaan edes ostamaan? Kävin kaupoilla täällä Joensuussa sunnuntaina ja lahjapakkausaletarjonta oli jo silloin erittäin huono. Oma salaliittoteoriani on, että kaupat ottivat myymättömät paketit takaisin varastoon ja myyvät niitä sitten kenties joskus myöhemmin. Esimerkiksi Sokoksella koko tuoksulahjapakkausten vuori oli yks kaks vain hävinnyt jonnekkin, poof. En vaan millään suostu uskomaan, että hirmuinen -30% sai ihmiset ostamaan koko tavaranpaljouden tyhjäksi! Muttajoo, se salaliitoista :D


Kicksin joulukalenterin loppupuoli oli valitettavasti hienoinen pettymys. Mielenkiintoisiin viimeisten päivien tuotteisiin lukeutuivat sellaiset herkut kuin kiillotusviila (no tulee kyllä ihan tarpeeseen), pikkuinen kankainen huulipunapussukka (käytössä jo), Fresh Green -tuoksuinen suihkugeeli ja nude huulikiilto sävyssä Cruising La Croisette. Tuo huulikiilto oli kaiketi sitten grande finale, kun kerran jouluaaton luukusta tuli. Vähän laimeaksi jäi kyllä fiilikset kalenterin osalta enkä tiedä ostaisinko ensi vuonna uudestaan. Ehkä jos tätä vähän paranneltaisiin ja jätettäisiin selkeät jämätuotteet pois?


Joululahjaksi sain vähän kosmetiikkaa, kaksi tuoksua, jotka itse valitsin, ja kaksi huulipunaa. Tuoksut ovat DKNY:n Sweet Delicious -kokoelman Pink Macaroon ja Creamy Meringue. Ensimmäinen tuoksuu nimensä mukaisesti herkulliselta ja pinkiltä, mutta sisältää myös vähän kirpeää granaattiomenaa, ja toinen on aivan syötävän hyvä sitruunavaniljasekoitus <3 Näitä olen koko syksyn toivonut kovasti, sillä limited editioneina näitä ei ilmeisesti enää joulun jälkeen myydä. Olen niin onnellinen että sain nämä kokoelmiini! Ainoa harmittava asia on tuoksun kesto, sillä kumpikaan ei oikein pysy iholla paria tuntia kauempaa.

Näitä on jo hieman kokeiltu...

Nämä pari huulipunaa olivat ihan heräteostoksia joululahjashoppailun lomassa, mutta pukinkonttiin menivät :D Huomasin joululomalla vakavan puutteen huulipunavarastoissani, nimittäin kunnolliset nudepunat! Omistin ennen joulua vain yhden, kovasti persikkaan menevän kiiltopunan ja olen nyt paikkaillut tilannetta oikein urakalla. Tuppaan yleensä täysin sivuuttamaan tylsät ja luonnolliset punat, mistä tämä vakava puute johtuu. Lahjapuna on Lumenen Wild Rose Natural -sarjasta sävy Apricot Nude, lämmin, aprikoosiin taittava creme. Toinen lahjapuna on ihanan eksoottisen värinen Viva la Divan Moon walk, joka hohtaa kauniin vedenvihreänä. Pigmenttiä riittää!


Ja lopuksi vielä alehaalinnat (: Kävin tosiaan heti viikonloppuna Joensuuhun palattuani ostoksilla. Kosmetiikan aletarjonta oli verrattain huonoa, mutta Anttilassa, Carlsonilla ja sittarissa onnisti. Nudepunan puute oli selkeästi mielessä, sillä onnistuin ostamaan kaksi samansävyistä huulipunaa eri kaupoista :D Toinen vaan on shimmerinen ja toinen creme, onneksi. Anttilasta löytyi Lumenen solonappi Talven hämärä kolmella eurolla ja kaksi lorkun huulikiiltoa kolme ja puoli euroa kappale, sävyt Aqua Mandarin ja Fresh Grenadine. Lumene NC luomiväritrio sävyssä Denim, Lumenen punahylsyinen Wild Rose Moist -sarjan sävy Valjetessa sekä hopeahylsyinen Lip Shine -sarjan Tähtisumu olivat Carlsonin löytöjä. Viimeisenä kahlasin läpi sittarin alekoria ja sieltä löytyi Maybellinen colorsensational -sarjan Juicy Pink, Lumenen Heather nude sekä NC:n Sugar plum. Pitäisi nyt olla kyllä huulipunaa ihan vähäksi aikaa :D

Kaikki alepunat kasassa

Tästä postauksesta tuli nyt melkoinen listaus, mutta menköön (: Tässäpä näitä ostoksia nyt olisi taas vähäksi aikaa. Tosin, täytyy paljastaa että tein eilen tilauksen taas kosmetik4lessille, kun kerran essencen uusin kokoelma oli ilmestynyt... Sivustossa taisi tosin eilen olla jotain vikaa, kun en saanut kokoelman luomivärejä ollenkaan lisättyä koriini. Päättelin siis että olivat loppu ja tilasin kaikkea muuta, mutta tänään ne kuitenkin voi taas koriin lisätä. En jaksa ruveta säätämään tilauksen kanssa joten annan olla, jääköön nyt sitten pois. Vähän harmittaa, mutta minkäs teet.

Oikein mahtavaa uudenvuodenpäivää kaikille teille ihanille (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Kyllä niitä Essencen luomivärinappeja yleensä riittää aika pitkään että seuraavassa tilauksessasikin saat varmaan tehtyä ne. Tässä kuussa tulee vielä toinen uusi kokoelma ja sitten joskus tammi-helmikuussa vielä kolmaskin :-) täältä pääsee katselemaan tulevia ja menneitä jos kiinnostaa: http://www.essence.eu/trend-editions/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä vähän toivoin että ehkä sitten myöhemmin (: Kiitos nettisivuvinkistä mutta olen jo hyvin tuttu noiden sivujen kanssa :D Käyn siellä varmaan joka päivä ihastelemassa kokoelmia, haha.

      Poista
  2. Tuntuu että joka puolella on ollut kehnosti kosmetiikkaa alennuksissa. Toisaalta ei ainakaan ole tehnyt niitä heräteostoksia niin herkästi sitten niiden osalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän joo samaa olen huomannut (: Mikä lie sitten iskenyt kauppaan kun ei haluta kosmetiikkaa halvalla myydä. On tosiaan kyllä rahat säästyneet kun en ole esim. herätetuoksuja ostellut :D

      Poista