Essence Eye Pencil: Icebreaker

by - 28.1.14

Tein tänään meikin jossa käytin ensimmäistä kertaa essencen Ice Ice Baby -kokoelman lilaa silmämeikkikynää, sävy Icebreaker. Koska en tästä ole vielä laittanut edes swatchia ulos, ajattelin nyt esitellä tämän teillekkin (:


Ensiksi on pakko mainita näiden kynien upea ulkomuoto! Ovat todella ihania, kuvat eivät millään tee oikeutta kynän hologrammiefektille, mikä sopii teemaan ihan täydellisesti. Olin aivan ihastuksissani jo näiden ulkonäöstä. Sävynä Icebreaker on hyvin jäinen ja kimalteinen vähän harmaaseenkin menevä lila, joka tosiaan hohtaa kauniisti. Voisin kuvitella tämän sopivan myös tummemman silmämeikin pariksi ihan yhtä hyvin kuin tämän tekemäni vaaleankin.



Kuten jo aiemmin mainitsin, nämä kynät ovat todella pehmeitä ja liukuvat helposti luomella. Kesto on myös oikein hyvä, omat rajaukseni porskuttavat neljättä tuntia täysin eheänä. Jälki lähtee tosin kevyesti hinkkaamalla ainakin kädeltä pois hyvinkin pikaisesti, mikä voi olla poiston kannalta hyväkin asia.



Meikissä on käytetty luomivärinä Isadoran viime kevään pastellipaletti Gelatoa ja Icebreakerilla tehty rajaukset sekä ylä- että alaripsirajaan.



Mitäpä tässä muuta sanomaan, todella kaunis silmänrajauskynä jolla saa talvista hohdetta silmämeikkiin hyvinkin helposti (: Itse ainakin tykkään ja voin suositella tätä ehdottomasti, jos metalliset rajaukset ovat juttusi. Hinnalla ei tämä ole ainakaan pilattu, maksaa tosiaan sen alle kaksi euroa.

Todella kivaa tiistaita kaikille!

You May Also Like

0 kommenttia