Tammikuun Livbox

by - 11.1.14

Uskallan viimein luottaa siihen, että kaikki ovat jo oman boksinsa saaneet, joten tässäpä minun sanaseni kuukauden lootasta (:


Paljon pieniä tuubeja, näkyvimpänä tuotteena kuitenkin Lumene LABin silmänympärysvoide


No 7 Beautiful Skin -päivävoide kuivalle tai tosi kuivalle iholle. Hypoallergeeninen ja sisältää aurinkosuojan, kokeilen siis erittäin mielelläni. Sääli että näitä päivävoiteita on tosiaan jo ihan älyttömästi eikä nekään nopeasti kulu. Menee siis odottelemaan omaa vuoroaan ties kuinka pitkäksi aikaa.


être belle -silmänympärysnaamio on ihan mielenkiintoinen tuttavuus (: Tätä kokeilen kyllä suurella uteliaisuudella. Merkki sinänsä on ihan tuntematon.


Isadora Magnetic Nails -kynsilakka sävyssä Earth Magnet. Öö jämälakka much? Menee samaan sarjaan sen Kicks-kalenterin lakkojen kanssa: mennyt jo muodista, rumat värit jäljellä ja pakko saada pois käsistä :D No mikäs siinä, pidän magneettilakoista joten otan tämän ihan tyytyväisenä vastaan. Ruskeaa minulla ei vielä olekkaan. Harmi kun en ole päässyt tätä vielä swatchaamaan, kynsikiekot ovat nimittäin loppu ja uudet vasta matkalla.


System 4 Bio Botanical shampoo ja seerumi. Nämä on tarkoitettu kaljuuntuville tai oheneville hiuksille? Minulla on todella tuuhea kuontalo jo ennestään enkä tosiaankaan tarvitse enää yhtään paksumpaa karvalakkia, joten äiti saa nämä, jos vaan huolii.


Lumene LAB silmänympärysvoide on boksin kiinnostavin tuote ja mitä olen muiden blogeja lukenut, en ole ainoa joka näin ajattelee. Voiteella on apteekissa hintaa 20 euroa, joten ainakin rahoilleni olen tässä saanut vastinetta! Ihan hyvällä mielin tätäkin testaan, kunhan luottotuotteeni Avenen silmänympärysvoide taas loppuu. Yksi tuubi tosin kestää noin puoli vuotta, joten...


Ja viimeisenä emmelle valkaiseva hammastahna, jonka luovutin kertakokeilun jälkeen miehelleni. En voi sietää vaahtoamattomia hammastahnoja, hampaiden harjaus tuntuu todella inhottavalta. Saa nähdä huoliiko mieskään.

Tämän kuukauden boksi oli ihan jees, ei mikään ihastuksenhuokaisuja aiheuttava, muttei mikään pettymyskään. Ensi kuuta odotellessa (:

Ihanaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia