Yves Rocher Lip Pencil 04 Orangé

by - 6.1.14

Aprikoosiin menevä huultenrajauskynä on kyllä semmoinen harvinaisuus, jota en ainakaan itse kovin usein tarvitse. Eräänä kauniina päivänä kuitenkin kaivoin sen kosmetiikkakätköistäni ja paritin aprikoosiin menevän vaaleanruskean punan kanssa. Lopputulos oli ihan okei ja tulipahan testailtua tätäkin Yves Rocherilta kesällä hankittua kynää, sävy hyvin kuvaavasti nimeltään Orangé.


Orangélla saa helposti tummaa tai vaaleaa jälkeä, ihan miten tykkää. Kynää ei tarvitse painaa edes kovin kovasti. Käyttö on helppoa tälläisellä perinteisellä kynämallilla, mutta väri on kuitenkin niin pehmeä, että murenee huulille, kuten kuvassa näkyy. Samaa ongelmaa oli myös kädelle swatchatessa. Lisäksi kynä ei ole kovin pysyvä, kevyt hankaus saa sen katoamaan käden iholta. Enpä voi siis tämän laatua kauheasti kehua.


Kyllähän tällä huulet sai rajattua, mutta laadultaan ei mitään parhaimpia saatavilla olevia. Sävy on kyllä ihan hauska ja harvinainen. Omani ostin YR:n kesäalesta ja tarkkaa hintaa en muista, mutta ei muutamaa hassua euroa enempää kyllä ollut. Ilmeisesti hinta tässä tapauksessa korreloi laadun kanssa. Voisin kyllä ostaa halvalla muitakin sävyjä, sillä kyllähän tämä näin arkikäytössä menee, mutta jos huultenrajauskynäsi täytyy olla about täydellinen, en suosittele (:

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

PS. Olen yrittänyt tässä opetella croppailemaan kuvani samankokoisiksi jotta blogissa ei olisi niin kauheita erikokoisia kuvasarjoja, mutta ääh... On tämä vaan vaikeaa :D Homma ei tunnu onnistuvan millään!

You May Also Like

0 kommenttia