Aquateemainen meikki uutuuksilla

by - 17.1.14

Tämän päivän meikkiin valitsin ihan satunnaisesti pari uutuutta. Hauskaahan se on päästä kokeilemaan meikkejä, eikä vain hypistelemään niitä, ja nämä mukaan päässeet kaunistukset nyt vaan sopivat niin nätisti yhteen! Silmämeikissä on käytetty The Color Workshopin Aquabella-palettia ja huulilla Isadoran arvontavoittosetissä ollutta minihuulikiiltoa sävyssä Reflecting Bloom.

Kuvaan on päässyt mukaan myös lookin poskipuna, MSCHICin Hattara


Silmämeikistä tuli ihan vahingossa sininen :D Tarkoitus oli käyttää paletin valkoista, taupea ja vaaleanpunaista sävyä, mutta jossain kumman ajatushäiriössä sutaisin luomelleni sinistä ennenkuin tajusin mitä olen tekemässä. Ajattelin sitten, että olkoon, mennään sitten sinisellä ja ihan nättihän tästä tuli! Aquabella-paletin nimeä en aivan ymmärrä, sillä sinisiä sävyjä on vain pari nappia ja kaikki loput ovat vaaleita tai kylmänpinkkejä/violetteja, mutta värit sopivat yhteen. Käsiswatchissa sävyt näyttävät jotenkin todella haaleilta, mutta luomella pigmenttiä löytyy vähän enemmän ja värit häivyttyvät nätisti toisiinsa. Napin pinnassa oleva metallinhohto tosin katoaa heti koskettaessa ja jäljelle jää helmiäishohtoinen koostumus. Viisi tuntia meikin teon jälkeen luomivärit ovat yhä paikallaan. Ei hassummin kuuden euron paletilta!



Isadoran Reflecting Bloom -kiillossa ei paljon sävyä ole, mutta sitäkin enemmän kimallusta! Omistan ennestään yhden samantyyppisen kiillon Isadoralta ja olen käyttänyt sitä huulipunan päällä, missä se toimiikin oikein hyvin. Yksinään tämä on kimalluksestaan huolimatta ehkä enemmän arkikiilto ja ainakin minulle tälläiset vaaleat kiillot tuovat tosi tyttömäisen olon. En edes tiedä mahtaako tätä sävyä olla yksittäismyynnissä vai onko tämä vain tuohon settiin tehty?

Paletin valkoista sävyä aivan sisänurkassa ja kulmaluulla, ylärivin keskimmäistä sinistä lähes koko liikkuvalla luomella ja oikeanpuolimmaista sävyä ulkonurkassa. Rajaus We Care Iconin Perfect Turquoisella.

Semmoiset meikit minulla tänään (: Itse ainakin tykkään vaaleanpunaisen ja taivaansinisen yhdistelmästä meikissä ja lopputulos oli omasta mielestäni ihan onnistunut.

Oikein mahtavaa perjantaita!

You May Also Like

2 kommenttia