Viikon 2/14 ostokset

by - 12.1.14

Tällä viikolla ostossaldoa on melko reilusti (: Suurimmat syyt taitavat olla essence-tilaus kosmetik4lessiltä ja Yves Rocherin loppuunmyynti, josta kävin pari juttua nappaamassa.


Vaan onhan tässä kasassa vähän muutakin pientä!


Kuva kosmetik4less.de

Kosmetik4lessiltä tilasin tosiaan essencen vuoden ensimmäisestä kokoelmasta ihanan valkoisen, kimaltavan korostuspuuterin Ice skating @ rockefellers, kauniin metallinhohtoiset silmänrajauskynät Ice crystals everywhere, Icebreaker ja Ice skates on! sekä käsirasvan, joka ainakin incin perusteella vaikuttaa todella loistavalta: heti kakkosena veden jälkeen löytyy kookosöljy ja kolmosena sheavoi. Vähäisen incitietämykseni perusteella uskoisin tämän olevan nannaa kuiville talvitassuille. Tilaukseeni kuului myös lilanvärinen huulirasva Do the rittberger, mutta unohdin sen kuvasta, joten joudutte tyytymään nyt verkkokauppakuvaan. Olen ihan täysin hurahtanut näihin essencen trendikokoelmiin ja eilen laitoinkin tilaukseen muutaman tuotteen uudesta Kalinka Beautysta (: Voi minua...


Yves Rocherille olin kanta-asiakkaana ansainnut kympin lahjakortin ja käytin sen sitten loppuunmyyntituotteisiin. Heidän joulun kausiluomiväripalettiaan Variations vegetalesia katselin jo ennen joulua, mutta nyt raaskin sen lahjakortilla ostaakkin ja hintaa jäi kaksi euroa :D Laventelin värinen luomiväri Mauve petale oli alennuksessa seitsemän euroa ja limesuihkugeeli sekä jonkinmoinen anti-age-setti olivat kaupanpäälisiä. Setti menee kyllä sekin äidille, en koe vielä tarvetta anti-age-kamalle, jota tulee ihan joka tuutista nykyään.



Muita yksittäisiä juttuja olivat yllätyksenä tullut arvontavoitto, joka sisälsi Isadoran sokerilakan ja minihuulikiillon pinkeissä sävyissä, L'orealin meikinpoistoaine huulimeikkien poistoon entisen loppuvan tilalle, Maybellinen uutuusmeikkivoide Superstay Better Skin sävyssä 021 Nude sekä maailman söötein mansikantuoksuinen huulirasva Kappahlista. Huulirasva oli vähän kallis, kolme ja puoli euroa, mutta en vaan voinut vastustaa Hello Kittyä!

Tosiaan, paljon tuli ostosteltua tällä viikolla, mutta olipa noita alennusmyyntejä ja lahjakorttejakin minulle kertynyt (: Toivottavasti saan essencetilaukseni jo ensi viikolla, en vaan millään malttaisi odottaa <3 En aluksi lämmennyt koko slaavilaisinspiroituneelle kokoelmalle ollenkaan, mutta aikani sitä tutkittuani suorastaan ihastuin. Niin siinä vaan joskus käy.

Sööttiä sunnuntaita kaikille! (:

You May Also Like

10 kommenttia

  1. Itsekin tilasin viime K4L-tilauksessani Ice ice baby-kokoelmasta luomivärit ja Kalinka-kokoelmasta luomivärit. Tosin huomasin seuraavana päivänä että tuosta Kalinkasta olikin tullut se poskipuna sinne sitten jonka olisin halunnut. Pitänee siis tehdä vielä uusi tilaus koska se poskari oli se jonka eniten noista halusin! Höh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi ne luomivärit tilauksesta puuttumaan ilmeisesti jonkin teknisen vian takia ): En nyt sitten viitsinyt enää niitä tähän uuteen tilaukseen laittaa kun budjetti ei oikein antanut periksi, mutta sain tästä Kalinkakokoelmasta onneksi kaiken minkä halusin, myös tuon mainitsemasi poskarin :D Olisi kiva kyllä niitä sinun blogissa nähdä niitä Ice Ice Babyn luomivärejä, on varmaan tosi ihania (:

      Poista
    2. Voisin yrittää vaikka tehdä postausta niistä kunhan ne vain itselleni saan! Varmankin ensi viikosta, tule sitten sinne kurkkimaan ;>

      Poista
  2. Harmi että YR siellä teillä päin lopettaa, mutta olisin minäkin voinut tuon luomiväripaletin alehintaan ottaa. Sen verran tyyris se on normaalihintaisena vielä ollut, että olen toistaiseksi jättänyt hyllyyn.

    Syytän muuten sinua siitä, että erehdyin myös Essencin pariin Kosmetik4lessiin. :) Nyt olen katsellut kokoelmia sillä silmällä ja ainakin Kalinkan poskipuna houkuttelisi tosi paljon. Ehkä sitä tässä joku päivä vielä hairahtuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YR:n lopettaminen on kyllä tosi suuri menetys kun olen heidän tuotteistaan niin paljon tykännyt ): Sen paletin hinta taisi täysihintaisena olla muistaakseni jotain 18 euroa? En olisi itsekkään kyllä sillä hinnalla sitä hankkinut, mutta eiköhän se verkkokauppaankin vielä aleen tule.

      Haha, olen mä vaan paha sitten! :D Itselleni tulee sieltä mm. juurikin tuo poskipuna, täytyypä laittaa pikaisesti swatchia tulemaan kunhan saan kokoelman käsiini, jos vaikka sitten tulisi se vihoviimeinen hairahtuminen ;) Heh.

      Poista
    2. Joo hyvä idea. Laita swatcheja kehiin vaan! Itseäni kiinnostaa kovastikin se, että onko puna tosiaan niin oranssi, kuin se näyttää. Tosin on se silti niin nätti ja halpa, että saattaa hairahdus olla lähellä kaikesta huolimatta.

      Poista
    3. Kuvan perusteella sanoisin, että yläosa on suhteellisen oranssi ja liu'un alaosa enemmän persikkainen? Kaipa tuosta sitten voi joko yhdistää nuo tai käyttää jompaakumpaa. Tietysti kuvasta on vähän hankala sanoa joten joo, ehdottomasti swatchia tulossa kunhan saan tuon kätösiini! (:

      Poista