Essence Dark Romance - The Look

by - 14.1.14

Minulla oli nämä Dark Romance -kokoelman osasten kuvat irtonaisina ajalta ennen anonyymikaapista tuloa, mutta loin tämän lookin nyt uudelleen ihan vaan jotta saisin siitä jälleen tälläisen kokonaisuusnaamakuvan (: Kun tämä kokoelma on kerran vielä myynnissäkin, niin uunista ulos vaan!


Meikki on siis toteutettu noilla tilaamillani Dark Romance -kokoelman tuotteilla. Kyseessähän on essencen viime vuoden viimeinen kokoelma ja teemana oli jonkinmoinen goottiromantiikka. Meikkituotteista jätin tilaamatta silmämeikkikynät ja voidemaisen korostustuotteen, joten niitä ei nyt nähdä, kaikkea muuta kylläkin.

Greige, lila, vihreä ja harmaa

Poskimousse, huulipuna sekä -kiilto

Silmämeikissä olen käyttänyt kokoelman kylmemmän sävyistä palettia A Romance to Remember: greigeä kulmaluulla, lilaa sisänurkassa, harmaata ulkonurkassa ja harmaan päälle vielä tehosteena tuota tummanvihreää. Valitettavasti täytyy sanoa, että tämä luomiväripaletti oli kokoelman pettymys. Joko en vain osaa käyttää tätä tai sitten paletissa on oikeasti vikaa, mutta häivytysvaiheessa meikistä tuli jotenkin älyttömän sottainen ja tuo greige pakkautui tummiksi länteiksi kulmaluulle. En siis tykkää. Toisen kokoelman paletin omistan kyllä, mutten ole sitä testaillut.



Poskilla on kokoelman moussepunaa sävyssä Red Romance, huulilla samannimistä ja -sävyistä punaa ja olen vielä sutinut naamalle vähän Ice skating @ Rockefellers -korostuspuuteria. Tuota poskimoussea tarvitsee muuten ihan älyttömän vähän! Ihan pikkuinen hipaisu massasta riittää, tällä on nimittäin ihan älyttömän helppoa saada överit pelleposket :D Väri on todella pigmenttistä. Huulipunan päälle olen vielä laittanut kokoelman efektihuulikiilloista tummempaa, Black Shadowia. En vaan voi vastustaa erikoisia meikkejä ja minusta harmaa huulikiilto on juuri sitä! Huulipuna on muuten halpispunaksi todella mukavan tuntuinen, ihanan pehmeä ja kosteuttava sekä kestävä. Ei voi kun kehua!



Omasta mielestäni Dark Romancen look on ihan peruskiva ja voisin tätä syksyllä helposti käyttääkkin. Näin kevätpuolella tummat silmät ja huulet tuntuvat jotenkin raskailta ja tunkkaisilta. Tykkäsin kyllä kokoelman ideasta myös kovasti (: Luomivärit eivät napanneet, mutta poskimousse ja huulipuna olivat oikeita helmiä! Myös kokoelman niittejä ja mikrohelmiä sisältävä kynsikoristekiekko on oikein kiva ja ajankohtainen, niitit kun ovat kovasti kynsimuodissa tällä hetkellä.

Oikein kivaa tiistai-iltaa kaikille! (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää tuo silmämeikki sinulla! Harmi, että luomivärit olivat laadullisesti pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Olen kyllä suuresti tämmöisen tummemman silmämeikin ystävä, kuljin smokyssä koko syksyn :D

      Poista
  2. Tosi kauniit sävyt tuossa luomiväripaletissa! Varsinkin tuo vihreä. Hyvännäköinen kokoelma noin muutenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävyt on kyllä ihania, oma lemppari on tuo lila, piristää kivasti muuten tummia sävyjä (: Olisin itse kyllä sijoittanut tämän kokoelman vähän aikaisempaan syksyyn, olisi saanut enemmän käyttöä tälläiselle gootti-ilmeelle.

      Poista