Violetit silmät Golden Rosella

by - 23.1.14

Kun näin hyvään Golden Rose -putkeen on päästy, jatketaan sitten hommaa ihan kunnolla. En mitenkään erityisesti suunnitellut valitsevani tänään Golden Rosen palettia ja saman merkin silmämeikkikynää, mutta jotenkin vaan sopivat toisilleen niin hyvin, että päätin antaa mennä. Molemmat on hankittu Seppälästä syksyn poistoalesta.


Paletin numero on 06 ja sillä saa aikaan kauniin, hohtavan lilansävyisen meikin. Napit ovat kakkumallisia ja tämän piti olla wet&dry, mutta ei tästä märkänä tullut yhtään mitään, vaan sävyt menivät käyttökelvottomaksi mössöksi eivätkä asettuneet luomelle oikein mitenkään. Olen sitten käytellyt tätä ihan kuivana vaan ja nätin meikin sitenkin saa, mutta pettymyshän se kuitenkin oli. Napeissa ei ole kauhean paljon pigmenttiä mutta sitäkin enemmän hohtoa, paitsi tuossa kirkkaanlilassa, jossa hohto on maltillisempaa. Omaan käyttööni tämä on arkimeikki, mutta ymmärrän ettei diskopallon lailla hohtavat sävyt ihan kaikille iske.

Paletin sävyt ylävasemmalta myötäpäivään



Eyeliner on numeroltaan 310 ja noudattaa ihan samaa kaavaa kuin eilinenkin kynä: hankala saada levittymään ripsirajaan ja väriä ei irtoa tarpeeksi. Jotenkuten hinkkaamalla sain ihan ok rajaukset kasaan, mutta ei tämän käyttö mitään herkkua ole. Sävy kylläkin on ihan kirkas lila, mikä on kiva juttu, mutta mitä iloa siitä on, jos sitä ei saa toistettua luomelle samalla intensiivisyydellä? Sanompa vaan, että ei nämä kynät kyllä laadullaan juhli. Onneksi en tosiaankaan maksanut näistä paljoa.



Golden Rosea ei tietääkseni oikein myydä Suomessa enää missään ja noh, eipä kyllä ole mikään menetys. Sekä luomiväripaletti että kynät ovat olleet raskaita pettymyksiä, omistamaani huulipunaa ja -kiiltoa en ole vielä edes testaillut. Merkin ainoa positiivinen puoli ovat olleet kynsilakat, joissa on välillä ollut varsinaisia helmiä, mutta on sielläkin melko paljon huonoja liruja kokoelmissa ollut. Eikä tuo luomiväripaletti ollut edes mitenkään halpa! Muistaakseni täysi hinta tälle oli viitisentoista euroa. Sääli, jos joku on mennyt tuon verran tästä maksamaan. Voin tietysti olla väärässäkin ja merkkiä vielä jostain löytyy, mutta en silti kenellekkään näitä meikkejä suosittelisi.

Mahtavaa torstai-iltaa kaikille!

PS. Sain tänään VIHDOIN käsiini essencen Kalinka Beauty -tilaukseni. Se viipyi matkalla kaksi viikkoa ja arvatkaas missä se oli? Lähetyskoodin perusteella se oli lojunut viikon postissa ilman, että minulle oli ilmoitettu yhtään mitään. Joku jakelija oli kehdannut vielä valehdella käyneensä tarjoamassa pakettia, mutten muka ollut kotona (olin) ja oli onnistunut ilmoituslapunkin hävittämään. Että ottaa päähän! Eikä ollut edes eka kerta. Kerran pakettia odottaessani näin kämpän ikkunasta kun postin auto ajaa oven eteen ja lähtee saman tien pois edes yrittämättä toimittaa tilausta, mutta tilausseurantaan oli kumma kyllä ilmestynyt merkintä siitä, etten ollut kotona. Aika törkeää! Meikätyttö soitti kyllä saman tien vihaisen puhelun postin asiakaspalveluun ja sieltä lähettivät auton takaisin. Oli kehdannut postinjakaja vielä valehdella asiakaspalvelijallekkin, että oli lähtenyt pois koska ovessa oli lukenut joku uppo-outo sukunimi. Eihän se jätkä edes poistunut autostaan eikä talojen julkisivujen ovissa yleensä kenenkään sukunimeä lue. Että semmoiset postinjakelijat meillä täällä Joensuussa. Huoh, mutta saimpahan avautua :D

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Kiva meikki ja postin toiminta täälläki p...

    VastaaPoista
  2. Sitä on joo liikkeellä, kaveri ei kanssa saanut noutoilmoitusta ja paketti oli ehtinyt viikon jo postissa lojua. Mut onhan tuossa nyt tosiaan jotain säätöä Itellalla ollutkin, irtisanomisia ja jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh. Tästä lähtien seuraan kyllä aina paketin matkaa kun ennen olen vaan sokeasti luottanut postiin että sieltä se joskus tulee. Irtisanomisia on joo, olen kai ilkeä kun sanon että jos ei työtään viitsi kunnolla tehdä niin saa kyllä lähteäkkin ): Mutta tiedä nyt sitten miten ankeaksi tämä postin kulku menee...

      Poista