Nivea Pure&Natural Colours Cinnamon Dream

by - 7.1.14

Jos eilen vilautin huultenrajauskynää, niin tänään on sitten vuorossa siihen sopiva puna! Etsiskellessäni omista kätköistäni nudepunaa oli tämä ainoa jonka löysin, mutta omaan ihonväriini nähden tämä on vähän liian oranssi/ruskea. Todella kiva puna muuten, mutta nudeksi tästä ei itselleni ole. Kuuluu siis Nivean Pure & Natural -sarjaan, mutta muistaakseni Nivean meikkejä ei enää edes myydä Suomessa. Harmi sinänsä. Oman kappaleeni löysin parisen vuotta sitten sieltä tutusta alelaarista.



Väriltään puna on tosiaan sarjaa oranssihtavan ruskea ja on muuten todella peittävä creme! Näytti omilla huulillani enemmän sellaiselta koralliselta kuin nudelta. Tykkäsin kyllä punan laadusta muuten, laitoin tätä nimittäin viiden tunnin junamatkalle ja oikein hyvin kesti reissussa (: Eikä kuivattanut huulia, mikä on aina ehdoton vaatimus hyvälle punalle.



On tosiaan surku, ettei Nivean meikkejä enää Suomesta saa. Ostaisin mielelläni tätä sarjaa lisääkin alati kasvavaa nudepunavalikoimaani täydentämään. Meikit ovat kuitenkin ihan markettihintaisia, joten jos näitä jossain ulkomailla näkyy, suosittelen ottamaan kokeiluun. Siinä ei montaa euroa menetä. Miinuksena se, jos näihin sattuukin ihastumaan :D Mistäs sitten täydentelet varastoja.

Oikein kivaa tiistai-iltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia