Viikon 1/2014 ostokset

by - 5.1.14

Haha, on pakko alkaa laittaa tarkat päivämäärät näihin ostospostauksiin kun menee ihan sekaisin kaikki Viikon ostokset -otsikoidut postaukset :D Tässäpä kuitenkin kaikki loppuviikolla kertyneet tuotteet!


Hius- ja meikkikamalla mennään. Aika paljon vihreitä lappuja...


Hiustuotteita ostin Anttilasta muutamia, kun alennuksessa olivat. Perustelin ostoksia miehellekkin sillä, että kun ostaa päivittäistarvikkeensa alesta runsaammissa määrin, ei tarvitse maksaa täysiä hintoja ikinä :D Huomaako joku muuten jotain omituista? Joo, kyllä, sanoin etten enää ikinä koske pitkällä tikullakaan Syossin tuotteisiin, mutta hitsi vie, pakko oli sanansa syödä. Öljyshampoo erittäin kuiville hiuksille kuulosti niin mielenkiintoiselta, etten voinut vastustaa sitä (ja alehintaa). En ole öljyshampooseen ennen törmännytkään, mutta paksut ja karheat luonnonkiharat hiukseni ovat kyllä ehdottomasti sitä erittäin kuivat -osastoa.

Pantenen normaaleille/paksuille hiuksille tarkoitettu shampoo lähti kahdella eurolla ja L'oreal Elvitalin Color-vive Miraculous Elixir maksoi viisi euroa. Tuon eliksiirin idea on siis suihkia sitä hiuksiin suihkussa 10-12 painallusta ja huuhdella pois. Kokeilin tätä pikaisesti jo eilen, mutta eihän tästä nyt yhdellä käyttökerralla oikein mitään osaa sanoa, varsinkin kun hiukseni värjättiin vasta torstaina :D Mutta katsoo nyt olisiko tästä sellaiseksi väriä ylläpitäväksi tuotteeksi, minulla kun on paha ongelma hiusvärien pysyvyyden kanssa.


Meikit ovat enimmäkseen Anttilasta, paitsi Lumenen huulilakka sävyssä 2 löytyi Prismasta. Koko huulilakkaständissä tämä oli ainoa kappale, jonka sinettiä ei oltu rikottu, eli siis tuotetta ei oltu avattu. Että ottaa päähän! Lakkojen hinta oli kaksi ja puoli euroa kappale joten mielelläni olisin ottanut useitakin sävyjä, mutta kun ei. Melkein osaan sanoa mikä porukka tätä pelleilyä harrastaa vaikka testeritkin ovat olemassa, mutta jätän nyt sanomatta. Rimmelin Stay Matte -meikkivoide ja Elite Parisin pohjustusvoide olivat molemmat neljä euroa kappale, sävyt 100 Ivory ja 01 Perfect. Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä Colour Workshopin kolmen luomiväripaletin sarjasta viimeinen, Sun Goddess, jonka löysin viimeisenä kappaleena alennettuun kolmen ja puolen euron hintaan. Kannatti odottaa! (:

Semmoista tällä viikolla! Minua muuten kiinnostaa tietää, mikäli tuotteissa on jotain teitä kiinnostavaa ja josta haluaisitte kuulla tarkemmin. Hihkaiskaa mikäli näin on, niin osaan priorisoida näitä uutuuksia jotenkin (:

Mahtavaa sunnuntain jatkoa teille <3

You May Also Like

2 kommenttia