Rexona Clear Pure Crystal -antiperspirantti

by - 16.1.14

Teen tässä uuden aluevaltauksen ja esittelen blogin ensimmäisen deodorantin! Käytän mieluiten roll-on-mallisia deoja ja näitä kuluu minulla tosiaan hyvin hitaasti, vaikka joka päivä käytänkin. Urheillessa tosin käytän suihkutettavia, ne kun pitävät vähän paremmin rankempaa hikoilua. Valitsen deoni yleensä kaupasta ihan satunnaisesti, mikä nyt milloinkin sattuu miellyttämään silmää/olemaan tarjouksessa. Olen siitä onnekas, että vaikka deodorantti vähän pettäisikin, siitä ei synny hajuhaittoja, joten minulle riittää vähän teholtaan heikompikin perustuote. Vaikka eihän märät kainalot siltikään mukavat ole.


Rexonan Crystal-sarjan Clean Pure lähti matkaani ihan vain nätin pakkauksen takia, kyllähän pitsikuvio nyt aina meikäläiseen vetoaa! Deon tuoksu on jotain perusmiellyttävän ja vähän epämiellyttävän väliltä, ei mikään herkku, mutta onneksi se ei sieltä kainaloista edes voimakkaasti ilmoille tule. Näiden Crystal-sarjan tuotteiden idea on enemmänkin suojata vaatteita valkoisilta tahroilta kuin olla supermegatehokas hien estäjä, ja siinä hommassa tämä on kyllä ollut ihan kelvollinen. Vaatteissa ei ole valkoisia tahroja ja märät kainalotkin pysyvät perusoleskelussa aisoissa. Kevyen pidon kuitenkin huomaa, sillä vähänkin liikuntaa ja deo pettää heti. En myöskään pidä tämän suhteellisen pitkästä kuivumisajasta, olen siinä mielessä kärsimätön, että haluaisin pukea paidan päälle heti!

Sanoisin, että jos hikoilu on ongelmasi, ei tämä Crystal-sarja ole sinun juttusi, mutta mikäli olet vetämässä päällesi pikkumustan ja lähdössä pirskeisiin, tämä voikin olla ihan kokeilemisen arvoinen tuote. Mutta onko kovin monella naisella erilaisia deoja eri tilaisuuksiin? Minulla ainakin on vain mainitsemani kaksi :D

Kivaa torstaita teille! (:

You May Also Like

0 kommenttia