Essence Kalinka Beauty - swatchit ja The Look

by - 25.1.14

Essencen maatuska-inspiroitunut kokoelma Kalinka Beauty ei ensin iskenyt omaan makuuni yhtään. Ajattelin tuotteiden olevan vähän tylsiä, vaan kun aikani olin meikkejä katsellut, iski yhtäkkiä sellainen pakko saada -fiilis :D Mukaan lähtivät luomiväreistä kullanhohtoinen, lämmin ruskea Babushka Me, söötin pastellinen mattakoralli From Russia With Love, oranssinen poskipuna East Side Story, kulmakynät Babushka Me ja How To Be Russian sekä punainen huuliduo Meet Me @ Red Square ja kokoelmaan kuulunut huulisivellin.


Luomivärit ovat ihan hyväpigmenttisiä ja eilen tehdyn meikin perusteella näissä on ihan tajuton kesto! Ripsiväri ja eyeliner olivat jo luovuttaneet ja rapisseet pois myöhään illalla, mutta luomiväri oli yhtä hyvässä kunnossa kuin päivällä, ei mitään luomivaossa. Olin aivan ällikällä lyöty! Babushka me on kaunis lämmin keskiruskea jossa on kullanväristä shimmeriä ja From Russia With Love on sametinpehmeä pastellisävy, molemmat monikäyttöisiä ystäviä meikkikokoelmaani. Kolmas, turkoosi nappi ei jotenkin iskenyt, joten jätin sen suosiolla välistä.


Vasemmalta oikealle East Side Story, Babushka me ja From Russia With Love

Poskipuna East Side Story on pakattu ihan sööttiin aprikoosin väriseen pahvipakkaukseen. Nettikuvissa tässä näkyy hienoinen liukuväriefekti, mutta tosielämässä sellaista ei ole. Poskarissa on melko hurjasti pigmenttiä ja meinasi itsellänikin mennä jo hieman överin puolelle :D Sävynä East Side Story on todella oranssinen, joten voisin kuvitella tämän parhaimmaksi vähän päivettyneen ihon tai aurinkopuuterin kumppanina. Huomatkaa runsas kimallus!


Kulmakynät yllättivät monella tapaa. Ostin molemmat sävyt, tummemman itselle ja vaaleamman äidille, mutta arvatkaapas kumpi swatchissa on kumpi? Joo-o, tuo iholla tummempi on kynänä vaaleampi How To Be Russian ja toisinpäin. Omituinen homma! Olen tähän mennessä käyttänyt Lumenen lähes mustaa kulmakynää, mutta tällä saan kulmat, jotka ovat lähempänä tämänhetkistä hiusteni väriä. Kynään kuuluu tietysti pigmenttipuoli ja harja, mutta myös tuollainen läpikuultava kiinnittävä pää, jolla kulmat saa viimeisteltyä. Olin tosi tyytyväinen tähän, peittoaa mielestäni Lumenen kynän ihan helposti ja hintaero on kuitenkin melkoinen. Tämän loppuminen joskus tulevaisuudessa tulee varmasti harmittamaan!


Viimeisenä kiva kirkkaanpunainen huuliduo Meet Me @ Red Square, josta vasemmanpuolimmainen nappi on kiiltävä top coat ja oikeanpuolimmainen pigmenttisempi mattasävy. Laitoin ensin huulille tuota jämäkämpää mattasävyä enkä tajunnut tuon kiiltävämmän napin olevan paljon pehmeämpi, joten rouhaisin sitä sitten kunnolla :D Hups. Ihan kiva duohan tämä on, ei mitään pahaa sanottavaa. Kevyempi kuin huulipuna, mutta väriä kyllä irtoaa. Sivellin on myös ihan okei hintaisekseen, toimii oikein hyvin ja on jämäkkä. Tykkään.


Vasemmalta oikealle kiiltävä väri, matta väri ja kiiltävä matan päällä

Tein tämän meikin jo eilen ja mietin että julkaisenko ollenkaan, kun naama on krhm, naisellisten syiden takia ihan vaan hieman turvoksissa, mutta menköön nyt sitten kun on kerran tehty. Silmissä on ihan vain yksivärinen meikki Babushka Mellä ja kulmat, posket sekä huulet on laitettu kokoelman tuotteilla. Mielestäni look on freesi, naisellinen ja taatusti sopiva joka tilaisuuteen. Tottakai kiinnostaa vielä että miten meikki muuttuu kun luomivärin vaihtaa tuohon toiseen, mutta joo, tykkään!



Essencen uusin Trend Edition Love Letters muuten tuli kosmetik4lessille myyntiin eilen ja tottahan laitoin jo tilauksen menemään (: Toivottavasti paketti nyt vähän nopeammin pääsisi perille!

Oikein hauskaa lauantai-iltaa kaikille! (:

You May Also Like

14 kommenttia

  1. Onpas kivoja juttuja tässä kokoelmassa! Erityisesti tuo poskipunan pakkaus on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! (: Yllättävän kivoja kun näitä on päässyt hypistelemään. Poskipuna on myös oma lemppari kokoelmasta!

      Poista
  2. Oi että tuo huuliduo näyttää aivan ihanalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps (: Jäi vähän mietityttämään että olisi pitänyt ottaa se oranssikin versio, mutta menköön nyt näin punaisena vaan :D

      Poista
  3. Tosi nätti meikki! Luomivärit näyttävät todella hyvälle! Nopeat syö hitaat ja minulta taisi mennä tuo poskipuna nyt ihan ohi, koska en tilannut ajoissa eikä kosmetik4lessissä sitä enää näytä olevan. Noh, täytyy elää ilman, varmaan väri olisi ollut liian voimakas tähän maidonvalkoiseen naamaani muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! (: Luomivärit on tosi kivoja ja tälläinen väriharakkakin tykkää, vaikka ovatkin neutraaleja. Harmi että sinulta jäi tuo poskipuna saamatta, ei kannata silti luopua vielä toivosta ): Ehkä sitä tulee sinne vielä lisää! Mutta tosiaan, ainakin oma mielipiteeni on että poskari kaipaa vähän päivetystä, joten älä turhaan harmittele (:

      Poista
  4. Mullakin lähtee tänään tilaukseen Love lettersin highlighter ja huulikynät, luomiväripalettiakin harkitsen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivakiva! (: Itse otin myös noiden highlighterin ja huulikynien lisäksi juurikin tuon paletin, harmaan silmämeikkikynän ja kaikki kynsilakat harmaata lukuunottamatta. Minun piti ottaa vielä ne puuteripaperit, mutta jostain syystä niitä ei kosmetik4lessillä edes ole myynnissä? o:

      Poista
    2. Tuntuu että joistain kokoelmista on puuttunut muutenkin joitain juttuja. En tosin keksi nyt äkkiseltään yhtään esimerkkiä, mutta silti :'D

      Poista
    3. Aijaa :D Empäs tiennytkään. Ainakin näissä kahessa viimesimmässä on omasta mielestäni ollut kaikki, mutta tosiaan tämä on eka kerta kun jotain puuttuu. Onneksi ei ollut itselle mikään must have, ois muuten ketuttanut aika lailla! :D

      Poista
    4. Minäkin nyt menin vihdoin tilaamaan essenceä, hitsi kun unohdin tilata jonkun ripsarin testiin, ne eivät olisi paljoa kustantaneet.. Tilasin pari highlighteria, kynsilakkaa, kulmakynän, puuteripapereita löytyi jostain kesäkokoelmasta.

      Poista
    5. Haha, essencekuume näyttää olevan Suomessa kovassa nousussa (: Itse olen ainakin kovasti tuotteista tykännyt ja varsinkin tämän Kalinka Beauty -kokoelman kulmakynä oli ihan huippu! Ensi kuussa tulevassa New in Town -kokoelmassa on joku uusi ripsari tulossa, joten jos uutuuksia haluaa kokeilla niin silloin voisi olla hyvä aika laittaa toinen tilaus? ;)

      Poista