Yves Rocher: turkoosi eyeliner

by - 9.1.14

Aloitetaampa sitten siitä faktasta, että Joensuun Yves Rocherissa on tällä hetkellä loppuunmyynti. Jos jotakuta yhtään kiinnostaa, niin sieltä löytyy vaikka mitä alennushinnoin tällä hetkellä. Ketuttaa aivan armottomasti, että Joensuusta viedään kaikki mahdollisuudet ostaa kivaa, halpaa kosmetiikkaa kun Kicksin lisäksi lopettaa nyt myös YR. Tämä kaupunki kuolee kyllä ihan pystyyn. Silmämeikissäni oli kuitenkin eräänä kauniina päivänä heidän turkoosia eyelineriään, joten kirjoittelempa nyt siitä sitten.


Sävynähän tämä nimetön eyeliner on turkoosihtavan sininen ja hieman metallinhohtoinen, Tavaraa ei todellakaan tule sutiin liikaa ja rajaukset on helppo tehdä. Kestää ihan hyvin käyttöä, mutta lähtee hinkkaamalla ainakin kädestä nopeasti. Paritin tämän nuden luomivärin kanssa ja kivalta näytti! Nuo raskaat luomet tosin hieman syö näiltä värieyelinereiltä tehoja, joten olen tarkoituksella nostanut kulmakarvat korkeuksiin, jotta saisin rajauksen paremmin esille :D



Käykää nyt ihmeessä katsomassa olisiko loppuunmyynnissä mitään jännää (: Tämän eyelinerin olen ostanut varmaankin yli vuosi sitten joten tätä nimenomaista sävyä ei ole enää kaiketi saatavilla, mutta uskaltaisin kyllä tämän testauksen perusteella kokeilla muita eyelinereitä huoletta!

Valitettavasti oma suhteeni Yves Rocheriin varmaankin nyt loppuu, sillä en ole järin aktiivinen verkkokauppaostaja enkä muutenkaan tykkää nettitilailla tavaroita vaan oma juttuni on juuri se tavaroiden hipeltely ja ihailu ihan kivijalkakaupassa. Sääli homma ):

Kivaa loppuiltaa (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Kivan näköinen ja harmi että teiltä viedään yves rocher myös.Onneksi aina netistä tai postitse voi tilailla,mut tulee tietty postikuluja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep (: Itse en juuri noiden postikulujen takia tykkää oikein tilata netistä kosmetiikkaa, joten jää sitten YR minun puolesta ainakin sikseen. Harmittaa >:

      Poista
  2. Ärsyttää kyllä tuo Yvesin häviäminen täältä. :( Niiltä tilatessahan välttyy muuten postareilta, olikohan se summa nyt joku 17e. Ennen Joensuuhun muuttoa tilasin paljon Yvesiltä, kun aiemmalla paikkakunnalla ei ollu liikettä.

    Mikähän muutenkin nyt vaivaa näitä tällasia liikkeitä.. Joensuusta hävis Kicks, nyt Yves Rocher ja Mikkelistä hävis myös Kicks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta ): Opiskelija kun vielä toistaiseksi olen, niin ei mulla ole kyllä varaa tilata 17 eurolla joka kerta kun haluaisin Yvesiltä jonkun jutun ja sitten taas jos haluaisi vain just sen jonkun tietyn, niin ah ne postikulut... Mä en kyllä yhtään tykkää verkkokaupoista :D

      Oma teoria näiden kosmetiikkaliikkeiden häviämiseen on se, että esim. Kicksissä kävi kauheasti vaan nuorisoa katselemassa eikä monikaan ostanut mitään, ja ne joilla on rahaa, eli keski-ikäinen rouvasväestö, tykkää käydä mielummin jossain Sokoksella tekemässä ostoksensa. Sitten taas Yves Rocher ei ole oikein onnistunut brändäämään itseään nuorisolle ja tuolla Joensuun liikkeessä kävi monesti vaan eläkeläisväestöä jotka on ostaneet kosmetiikkaa YRltä jo kymmeniä vuosia :D Eli yksinkertaisesti täällä Itä-Suomessa ei vaan riitä rahaa ja asiakkaita johonkin asiakaskuntaan erikoistuneille liikkeille vaan pitäisi saada kaikki tulemaan. Harmi sinänsä, sillä tuskin tänne ainakaan ihan heti mitään uusia kosmetiikkakauppoja saadaan ): The Body Shop porskuttaa vielä mutta on vaan niin törkyhintainen ettei kiinnosta.

      Ai ei mua ärsytä yhtään? :DDD Oon niin katkera.

      Poista
    2. Nojoo, se on kyllä vähän siinä, ettei kehtais jonkun parin euron jutun takia tilata. Ihania nää postarit. </3

      Jotenkin luulis, että kun täällä on kuitenkin niin paljon venäläisiäkin, että asiakasvirtaa riittäis. Yves Rocher on kyllä tunnetumpi vähän vanhemman kansan parissa, harmi sinänsä, koska on ihan laatutavaraa niillä myynnissä. Eikä lopulta niin kalliillakaan, kun aina saa alennuksiakin. The Body Shop ei muakaan yhtään innosta, jotenkin jääny vähän meh-tunne siitä. Tiiätkö muuten miten pitkään YR on vielä auki täällä?

      Ärsyttävää kyllä. :(

      Poista
    3. No niin luulis, onhan Lappeenranta ja Imatrakin menestyny paljon venäläisillä ): Kyllähän niitä käy, mutta taitavat viihtyä paremmin noissa isoissa tavarataloissa aka Sokos ja Carlson tai sitten ei käy tarpeeksi jotta pitäisivät putiikit pystyssä. Ei ole kyllä mitään tietoa miten kauan YR vielä jatkaa, mutta ajattelin vielä myöhemmin käydä katsomassa olisiko mitään superhyviä kaikki kerralla pois -tarjouksia :D Kicksissähän ne mokomat eivät järkänneet edes loppuunmyyntiä. Pihiä :D

      Poista