Lumene silmämeikkikynä sävy 6

by - 20.1.14

Miksei tällä kuutosella ole mitään nimeä? En löytänyt Lumenen nettisivuilta edes sävylistaa näille Blueberry-kynille. Muissa kynissä kyllä on sävynimet mutta tästä se on jäänyt johonkin ): Höh! Kuutonen oli joka tapauksessa viikonlopun alelöytö Anttilasta ja hintaa kynällä kolme euroa.




Sävy kuutosessa huomioni ensiksi kiinnitti hohtavuus, joka näkyi kynän päässä. Sävynä kynä on hohtava tumma lila, mutta iholla tuo hohtavuus häviää ja jäljelle jää vain tumma väri. Mikä pettymys! Lisäksi kynä on melko kova ja sitä sai hinkata melko paljon, ennenkuin silmiin sai yhtään tasaista väriä. Kokemus oli lähes tuskainen.



Tein eilen karkkimeikin pinkillä ja lilalla, mutta lisäsin kuitenkin tummaa sävyä tällä kynällä. Sopi meikkiin ja varsinkin huuliin oikein hyvin (:



Onhan tämä ihan kiva lisä kokoelmaani sävynsä puolesta, mutta kynää on niin epämiellyttävä käyttää, että jää kyllä melko lailla meikkikynieni toplistan ulkopuolelle. Ikäväkseni satuin ostamaan samalla kertaa myös toisen Blueberrykynän, jää nähtäväksi onko sekin yhtä haastava vai sattuiko tämä lila olemaan erikoistapaus.

Hauskaa myöhäisiltaa! (:

You May Also Like

0 kommenttia