Tangle Teezer -erikoisversiot

by - 29.1.14

Jonkin aikaa on kulunut siitä kun ostin Tangle Teezer -perheeseeni uusia lisäyksiä ja testausaikaakin on ehtinyt tulla jo runsaasti, joten on aika sanoa muutama sananen näistä. Kahden erilaisen perusversion lisäksi erikoisharjoja on kolme, lapsille suunnattu Flowerpot, matkakäyttöön tarkoitettu Compact Styler sekä vesileikkeihin seuraksi Aqua Splash, joista itse omistan kaksi jälkimmäistä Salon Eliteni lisäksi.


Compact Stylerin ostin ihanassa leokuosissa syksyn I Love Me -messuilta ja tälle on ollut paljon käyttöä. Se on ollut mukanani niin kouluarjessa kuin pitemmilläkin reissuilla eikä ole ainakaan toistaiseksi pannut pahakseen käsilaukussa kulkemista. Tämän matkaharjan valtti on pienen kokonsa lisäksi kätevä kansi, joka estää piikkien taipuilun ja harjaosan likaantumisen. Kansi pysyy oikein hyvin paikallaan eikä ole ainakaan omassa kappaleessani irronnut itsekseen kertaakaan. Harja on jonkin verran pienempi kuin tavallinen harja, mutta se ei mitenkään mittavasti huononna käyttökokemusta paksujenkaan hiusten kanssa.



Aqua Splash on tosiaan tarkoitettu märkiin hommiin ja itse käytän tätä suihkussa hoitoaineen, hiusnaamion tai värinaamioiden levitykseen lähes aina. Ostin tämän alunperin juuri noita värinaamioita varten, sillä en halunnut sotkea originaaliani hiusväreihin. Aqua Splashin muotoilu tukee vesikäyttöä: se on ontto sisältä ja harjasta saa hyvän otteen eikä se lipsu. Värivaihtoehtoina harjassa on neonpinkki, -vihreä ja -sininen.



Suosittelenko näitä erikoisharjoja? Matkaversiota kyllä, Aqua Splashia en niinkään. Matkaversio on aivan hurjan kätevä, mutta hoitoaineen levitykseen kelpaa kyllä ihan myös perusTT, joka on muuten hinnaltaan halvempikin. Toki jos haluaa hifistellä, ei tuo nyt todellakaan mitenkään käyttökelvoton ole ja hyviäkin puolia löytyy, mutta silti melko turha kapistus :D Itse olen kuitenkin tykännyt. Molempia löytyy kampaamoiden lisäksi Sokoksilta ja Anttilasta ja hinta on noin 20 euroa.

Kivaa keskiviikonjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia