I Love... Strawberries & Milkshake -huulikiilto

by - 10.1.14

En ole huulikiiltoja paljon käyttänyt tänä talvena. Ne ovat siitä vähän epäkäytännöllisiä, ettei paukkupakkasella ja viimassakaan voi vetää kaulahuivia suun eteen, vaikka olisi miten kylmä. Noh, eipä tosin voi huulipunankaan kanssa mielellään, mutta silti. En siis yleensäkkään käytä huulikiiltoja talvisin, mutta tein eräänä päivänä pienen poikkeuksen ja otin kätköistäni viime vuoden alennusmyynneistä haalimani, rakastamaani I Love... -sarjaan kuuluvan mansikantuoksuisen kiillon!


Kiillossa heti ensimmäisenä huomion kiinnittää iiiiiihana mansikan tuoksu! Hieman esanssinen, teollinen ja huulikiiltomainen, mutta silti todella hyvä ja herkullinen. Tuoksu on suhteellisen voimakas, joten hajustekammoisille ja esanssimansikan inhoajille tämä ei sovi. Väri on aavistuksen vaaleanpunainen, mutta eipä tuota kauheasti huulille asti tule, kuten kuvasta näkyy. Tuubissa kiilto näyttää todella shimmeriseltä ja on sitä kädelläkin, mutta kummasti se shimmerisyys vaan katoaa huulilla? En ymmärrä. Koostumukseltaan tavara on melko paksua ja vähän tahmaistakin.


En yleensä pidä tuubimuotoisista kiilloista ja olenkin jättänyt ne nykyisin pois ostoksistani, vaikka mitä löytöjä tulisi nenän eteen. En vain tykkää niiden kömpelöstä levityksestä, vuotavista korkeista ja yleisen halvanoloisesta ulkoasusta. Ja kyllä, tiedän että Juicy tubesit ovat varmaan parasta ikinä, mutten ole kyllä niillekkään lämmennyt. Lisäksi huulissani on ilmeisesti jotain vikaa, sillä näistä tuubeista tulee aina sitä kiiltoa niin turkasen paljon ja se alkaa valua! Ei ole mitään nolompaa meikkimokahetkeä kuin huomata että puolet huulilla olevasta tavarasta valuu leukaa pitkin. Nimimerkillä huomasin tämmöisen tapahtuman vasta erään esitelmän jälkeen... Kyllä hieman nolotti :D Onneksi kukaan ei tainnut huomata tai ei ainakaan huomauttanut asiasta. Sivellinmallisten kiiltojen kanssa näin ei ole koskaan käynyt.


I Love... -sarja on minusta aivan ihana ja heidän tuotteensa supersuloisia (: Täytyy kyllä myöntää, että tämänkin kiillon taisin ostaa ihan puhtaasti merkin takia. Mikäli sarja yleisesti kiinnostaa, mansikka on sinun juttusi eikä tuubipakkaus haittaa, niin tässä on kyllä ihan kiva tuote. Itse en vaan osaa arvostaa. Kyllä tämä varmaan kesällä tulee käytettyä, mutta ei missään nimessä mikään henkilökohtainen lemppari. I Love... -sarjaa myydään muuten ainakin Sokoksella, en ole enää varma onko tätä enää Seppälöissä, ja huulikiiltoja tulee ainakin joidenkin settipakkausten mukana.

Mahtavaa perjantai-iltaa kaikille! (:

You May Also Like

0 kommenttia