Golden Rose Glitter Eye Pencil nro 108

by - 22.1.14

Kumma kun näitä silmänrajauskynä/kajaljuttuja on minulla yhtäkkiä tulossa ihan hirveästi :D Tänään esittelyssä syksyn alesta pilkkahintaan löytämäni Golden Rosen glitterinen silmämeikkikynä tummanlilassa sävyssä. Henkilökohtaisesti en vierasta glitteriä arkimeikissä (vaikka ehkä joskus pitäisi), joten nappasin tämän uutuuden vihdoinkin testaukseen.



Kynässä sävy on selkeästi violetti, mutta jostain syystä muuttuu iholla melko mustaksi/tummanharmaaksi ja meikissä tästä on mahdoton sanoa, että se on lila. Glitter ei ole mitään pientä shimmeriä, vaan ihan kunnon isompia hippusia ja ainakin käsiswatchissa ne kimaltelevat oikein kauniisti, mutta meikkiä pitää katsoa kunnolla lähempää jotta sen huomaisi. Käyttömukavuus ei kuitenkaan ole parhaimmistoani. Kynä oli jotenkin todella kuiva ja sitä sai hinkata luomelle melko paljon väriä saadakseen. Kärki myös murusteli vähän alussa, vaan tasoittui sitten kun pääsi ihon kanssa kosketuksiin ja vähän lämpenemään.

Meikissä on rajaukset tällä kynällä sekä ylä- että alaripsirajassa.


Joo otsatukalle voi nauraa :D Sillä oli tänään vähän villimpi päivä suoristusraudasta huolimatta. Taipuisan hiuslaadun iloja.


Tykkään kyllä kynän ideasta, syvä lilansävy glitterillä tuomaan säihkettä silmiin, mutta toteutus vaan yksinkertaisesti on huono. Sinänsä outo homma, koska käteen kynästä tulee oikein loistavasti väriä ja kynä liukuu helposti, mutta luomen kanssa ei vaan toiminut, missä lie vika. Tuote maksoi minulle hurjat 50snt joten siinä mielessä ei harmita yhtään ja tulen tätä varmaan vielä uudestaan käyttämään, mutta en välttämättä kenellekkään suosittelisi. Kyllä parempiakin kyniä ihan varmasti löytyy!

Mahtavaa keskiviikkoiltaa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia