Tammikuun 2014 loppuneet

by - 1.2.14

Näitä postauksia on nyt ollut tänään useammassakin blogissa (no miksiköhän?) ja tässäpä oma osani.


Minusta tuntuu että näitä on kauhean vähän muiden isoihin kasoihin verrattuna ): Varsinkin meikkejä kuluu todella harvoin ja esim. kynsilakkoja ja tuoksuja todellatodellatodella harvoin. Saalis on pieni siihenkin nähden kuinka paljon oikeasti käytän kosmetiikkaa päivän mittaan, mutta noh... Ehkä sitten vaan ostan riittoisia tuotteita!


Seppälän vartalokuorinta on tuttua peruskamaa, suihkugeeliä kuorivilla partikkeleilla, tällä kertaa loppui Tahiti Secret -tuoksuinen yksilö. Ihan peruskiva, näistä olen kirjoittanutkin täällä.

Biorichin Arctic Mustikka -vartalovoiteen käyttöä arastelin ensin, sillä tämä sisältää propyleeniglykolia. Huomasin kuitenkin tuossa alkutalvesta että ko. aine ei enää aiheuta minulle reaktiota, joten uskalsin ottaa tämän pienen testin jälkeen ihan käyttöön. Voide oli todella lirua, lähes nestemäistä ja tätä oli sitten aina tipoittain pitkin lattiaa rasvaushommien jälkeen. Plussaa oli ihana mustikan tuoksu ja nopea kuivuminen eikä tämä jättänyt iholle minkäänlaista rasvaista/nihkeää tunnetta, mutta kosteutusteho ei oikein omalle iholleni näin talvella riitä. Kesäkäyttöön voisin ostaakkin uuden kappaleen! Merkkiä saa tietääkseni ainakin Sokokselta.

Nivean Firming Cellulite Gel-Creamin saattaa joku ehkä muistaakkin, kun mietin tämän tehoja :D Käytin tämän ihan loppuun asti ja luvatun kahden viikon jälkeen iho kieltämättä tuntui kiinteämmältä! Paino sanalla tuntui, tuskin se nyt oikeasti sentään kiinteytyi. Pahus kun olisi ottanut jotain mittoja käytön alussa, mutta toisaalta kiinteydyn liikunnan myötä muutenkin jatkuvasti, joten tulos olisi ollut epäluotettava. Muhkuraisuutta iholla tämä ei kuitenkaan ainakaan mitenkään silmämääräisesti poistanut. Tuskin ostaisin uudelleen, mutta ihan kiva kokeilu.


Greenlandin omenantuoksuisesta hieronta- ja vartaloöljystä en pitänyt sitten yhtään. Haju oli aika kamala, tämä imeytyi liian nopeasti sopiakseen hierontaan ja sitten taas toisaalta liian hitaasti ihan vaan kosteutukseen, olo oli öljyinen pitkän aikaa ja suurin osa luultavasti imeytyi mm. pyjamaan ja lakanoihin. Jees. Mokoma oli vielä niin pahuksen riittoisaakin! Ei tule ikävä.

Livboxista tullut Nivean Smooth Caring -vartalovoide oli toinen karsea tuote. Tästä riitti tasan yhteen rasvauskertaan ja hyvä niin, sillä sain tästä kivan ihoärsytyksen/allergisen reaktion. Vieläkin kutittaa. Näkemiin siis tällekkin, en tiedä miksi Nivean vartalovoiteet eivät sovi minulle ollenkaan. Muuten tämä olisi ollut niin kiva, sopivan paksua ja tuoksui jollekkin kukkaselle. Sääli.


Olayn puhdistusliinat otin mukaan joululomalle ja käytin ne sitten kotona loppuun ennenkuin kuivuvat. Ihan tavallisia perusliinoja, puhdistivat meikin hyvin ja tuoksuivat raikkaalle. Voisin ostaa uudelleen, mutta niin voisin mitä tahansa muutakin tämäntyyppistä tuotetta.

Sebamedin huulirasva loppui myös, kiva perustuote, josta olen jo kertonut enemmän täällä.

Viimeinen loppuja on myöskin Livboxista tullut Avenen Eau Thermale -lähdevesisuihke, joka oli kyllä melkoinen turhake :D Käytin tämän pois suihkuttamalla naamaa aamuisin muutaman kerran ihan vaan niinkuin herätystarkoituksessa. Ärtyneelle iholle tästä ei kyllä ollut mitään iloa (kokeilin!). En ostaisi, saman vaikutuksen saa suihkimalla vesijohtovettä suihkepullosta.

Jospa ensi kuuksi saisi vähän enemmän kamaa loppumaan :D Jotenkin se vaan aina ilahduttaa nähdä että vaikka sitä kosmetiikkaa tuleekin paljon, sitä myös tulee käytettyä!

Mahtavaa lauantai-iltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia