Kicks Single Espresso + Ystävänpäivämeikkini

by - 14.2.14

Ruskeat silmänrajaukset ja ripsiväri ovat todella pinnalla tänä keväänä pehmeytensä ja luonnollisuutensa vuoksi. Sainkin tänään huomata ruskean rajauksen edut ihan tosissaan, sillä jouduin tekemään silmämeikkini kahdesti. Ensimmäisellä kerralla käytin mustaa rajausta, joka oli aiiiiivan liian kova pehmeille jätskiväreille luomilla. Tuloksena oli hölmön näköiset, pienet tihrusilmät jotka eivät todellakaan nostaneet itsetuntoani, varsinkin kun oltiin miehen kanssa menossa kaupungille. Eikun vaan pesulle ja uusiksi, tällä kertaa Kicksin pehmeänruskean kajalkynän, Single Espresson kanssa.


Sävynä Single Espresso on täydellinen keskiruskea, jossa on pientä metallista vivahdetta kupariin. Kynä on ihanan pehmeä ja jälkeä saa ripsirajaan todella helposti, ei tarvitse hinkata. Korkki on pitävä eikä siis irtoile ympäriinsä, kuten joillakin korkeilla on ikävästi tapana. Kynää on myös melko runsaasti, yksi pisimpiä meikkikynälaatikossani, joten rahoilleen saa varmasti vastinetta. Kestävyys on näin neljän tunnin jälkeen hyvä, ei juurikaan kulumaa. Valitettavasti en tämän hintaa tiedä, mutta voin kyllä suositella lämpimästi kaikille, mikäli kajal on hakusessa ja Kicksin suunnalle osutte.
Ystävänpäivän meikkini koostui siis pehmeistä sävyistä. Luomilla on sisäpuolella vaaleanpunaista ja ulkopuolella vaaleankeltaista levitettynä kostealla siveltimellä eräästä vanhemmasta The Color Workshopin kakkupaletista ja ruskeat rajaukset ylhäällä sekä alhaalla, poskilla on The Color Workshopin pehmeän pinkkiä, hyvin shimmeristä punaa ja huulilla on Lumenen Wild Rose huulikiiltoa sävyssä 18, jonka nimeä en valitettavasti tiedä. Kyllä tällä meikillä kelpasi käydä treffeillä (:Minulla on ainakin ollut tosi kiva ystävänpäivä ja illan kruunaa vielä Leijonien matsi :D Toivottavasti teillä muillakin on ollut hauskaa! Ihanaa ystävänpäivää myös minulta <3

You May Also Like

2 kommenttia