Viikon 7/14 ostokset

by - 17.2.14

Tällä viikolla tuli sitten vähän ostosteltua enemmän kuin viime viikolla (:


Paljon kaikenlaista kivaa tarttui haaviin, useimmat alesta tottakai.


Joensuun keskustan sittarissa on kosmetiikkaosasto myllerretty ihan erilaiseksi ja paaaaljon oli tavaraa alessa! Otin mukaani muutamia superhalpoja rasvoja ja jäin odottamaan lopuille vielä lisäalennuksia. Vartalovoiteita minulla kuluu niin tiuhaan tahtiin että Euroshopperin puolen litran pönikkä oli ihan tervetullut ystävä :D LdB:n vartalovoiteista on jo vähän kokemusta ja ainakin uusimmasta olen tykännyt, joten uskalsin tämän Sweet Pea & Silkinkin ottaa. Käsirasva nyt oli vähän turha kun niitä jo niin paljon omistan, mutta ainakin halvalla sai.


Meikkituotteita ei tällä viikolla tullut kovin montaa. Cailap by Mariela Sarkiman smoky eyes -setti tuli tarpeeseen jatkuvasti hajoilevien luomiväriaplikaattorien tilalle, myöskin Anttilan pimeiltä hinnoilta vitosella ostamani Lumene Natural Coden peruspuuteri oli tarvehankinta. Juttelin samalla Lumenen edustajan kanssa ja sain vahvistuksen lempisilmämeikinpoistoaineeni, Natural Coden vaahtomaisen, lopettamiselle ): Minullehan nestemäiset eivät käy ollenkaan sillä silmänympärysihoni ei kestä vanulappua, mutta onneksi kyseinen edustaja osasi ohjata minut Nivean hyllylle, josta löytyi kuulemma tällä hetkellä ainoa markettihintainen vähän paksumpi silmämeikinpoistoaine. En tällä hetkellä akuutisti ko. ainetta tarvitse, mutta otin kokeiluun. Toivottavasti ei tarvitse pettyä, sitten olen nimittäin hukassa.


Olin viikolla anopin kanssa Oriflame-illanistujaisissa ja siellä minua kivasti lahjottiin. Kaikki osallistujat saivat tuommoisen kuumaöljytuubin hiuksille ja tilaamalla tuotteita yli 30€ arvosta sai toisen lahjan, itse valitsin tuon peruspäivävoiteen. Tästä voimmekin päätellä että tilausta on tulossa ;)


Viimeisenä vielä mieheltäni saama ystävänpäivälahja, himoitsemani Anna Suin Secret Wish Fairy Dance -tuoksu. Joku ehkä saattaa muistaa että ihastuin tähän loppukesästä ja kun pakkaus kerran oli Sokoksella poistossa puoleen hintaan, mies näki tilaisuutensa koittaneen :D Tuoksu ja pullo ovat aivan ihania, pääasiassa tuoksuu mango ja bambu (!). Mukana tuleva meikkipussukka vaikuttaa kylkiäislahjaksi ihmeen laadukkaalta ja on isompi kuin nykyinen meikkipussini, joten voi olla että otan tämän jossain vaiheessa ihan vakikäyttöön. Ja onhan se toki pinkki ja nätti!

Semmoista tällä viikolla (: Ensi viikolle on ainakin toivottavasti luvassa mainitsemani Oriflame-tilaus ja paketillinen essencen uutuuksia, jotka myöskin tuolta saksasta laitoin tulemaan. Valitettavasti olen hemmetinmoinen lahopää ja unohdin kaikkein ihanimman ja odotetuimman tuotteen tilauksesta, Heat Wave -poskipunan. Voitte vaan kuvitella millainen ketutus iski kun muistin ko. unohduksen noin viisi minuuttia tilauksen vahvistamisesta. Kyseinen poskari on ainakin tällä hetkellä iloisesti loppuunmyyty kosmetik4lessiltä. Joskus tekisi mieli vaan hypätä sillalta kun pää ei toimi, ei sitten millään...

Omasta epätoivostani huolimatta ihanaa illanjatkoa :D

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Avonilla on tosi kiva maitomainen silmämeikkiputsari ja tosi hellävarainen silmänympärysiholle :) Kantsii kokeilla, jos Nivea onkin huti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Täytyy sitten tosiaan ruveta etsimään kelvollisen hintaisia vaihtoehtoja jos marketista ei enää löydy (: Suuret on kuitenkin odotukset ja toiveet tuon Nivean suhteen.

      Poista
  2. On tuo Anna Sui vaan ihana, oon keijufanaatikko :'D en halua vääntää veistä haavassa mutta se Heat wave on kyllä aika kiva. Kuin myös pinkki siskonsa, Pinky flow. Outoo oli että tuolla Essencen trendisivulla ei ollu missään vaiheessa mitään tietoo tosta pinkistä versiosta ja se kuitenkin K4Llään ilmesty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, itse en ole niin keijufani ollut koskaan mutta tämä kyseinen setti vaan veti mua hirmuisasti puoleensa! :D Ja onhan toi pullo vaan niin kaunis <3 Jään odottelemaan sitä sun huomista essencepostausta, kaipa sieltä on kyseisen poskarin swatchit tulossa että voin oikein kiduttaa itseäni? ;) Se pinkki olisi myös ollut minusta tosi kiva, mutta Heat Wave oli se mitä eniten halusin.

      En ole ihan varma, mutta onkohan se niin että siellä trend editionissa olevat tuotteet on vaan tietyn ajan myynnissä ja kaikki loput jää pysyvään valikoimaan? Pelottava ajatus jos en koskaan saa omaa Heat wavea... ): Täytyy toivoa että sitä tulisi vielä lisää k4l:lle niin ehtisin ottaa sen mukaan sitten seuraavaan tilaukseen.

      Poista