Lumene Arctic Aqua syväkosteuttavat voiteet

by - 12.2.14

Ostin joskus jostain sittarin alepäiviltä hyvin halvalla hinnalla (olisiko ollut jotain 5e?) Lumenen pakkauksen, joka sisälsi Arctic Aqua -sarjan päivä- ja yövoiteen. Eipä ollut hinnalla pilattu ja kun joskus muutama vuosi sitten aloitin kasvojen kosteutuksen, käytin tätä samaa paria myös, silloin näillä tosin oli erilainen ulkomuoto. Nuo kannet muuten ovat oikeasti paripuolet, en siis ole vaihtanut niitä itse päikseen :D


Lumenen nettisivujen mukaan nämä syväkosteuttavat voiteet on tarkoitettu normaalille tai kuivalle iholle, sisältävät suomalaista lähdevettä ja jonkinlaisen kosteutusteknologian, joka sitoo vettä soluihin. Kylläpä vaan kuulostaa hienolta! Voiteet ovat molemmat vaaleansinisiä ja niissä on mieto, Lumenemainen ja ihan miellyttävä tuoksu. Ainakin omalle iholleni voiteet levittyvät oikein nätisti ja imeytyvät nopeasti.

Päivävoidetta

No se kosteutusteho sitten? Sanoisin, että tasoa ihan okei. En tämänhintaisilta voiteilta tietenkään edes odota mitään erityistä, mutta minusta ainakin tuntuu että nämä ovat Lumenen ihan perusperusvoiteita jotka nyt sopivat suunnilleen kenelle tahansa ja kosteuttavat perustasolla. Oma naamani ei talviaikaan edes ole mitenkään erityisen kuiva, joten tämä käy ylläpitotason kosteutuksesta oikein hyvin. Voisin kuitenkin kuvitella, että oikeasti kuivaihoinen kaipaisi vähän kosteuttavampaa voidetta. Kesäksi nämä ovat ehkä hitusen liian paksuja kuivaihoisellekkin.


Ostaisinko uudestaan? Ehkä. Tuskin enää arkikäyttöön, sillä mielestäni nämä ovat vähän tylsiä. Purkit ovat ihan kivan moderneja, mutta vähän mitäänsanomattomia eikä tämän naamaan lätkiminen herätä oikein mitään tuntemuksia. Omani ovat nyt kestäneet muistaakseni muutaman kuukauden ja onneksi pohja näkyy kohta, jotta pääsen joihinkin kivempiin voiteisiin. Hätätilassa tai muuten vaan akuutissa voiteidenpuutteessa voisin kyllä nämä uudelleen hankkiakkin, mikäli parempaa ei ole tarjolla. Pahoitteluni pikku purkit, mutta kaipaan naamavoiteiltani vähän enemmän särmää!

Ihanaa päivänjatkoa teille ihanille (:

PS. Huomasin että olin kirjoittanut pienen pätkän tästä päivävoiteesta vanhassa pakkauksessa erääseen loppuneiden postaukseen ja samansuuntaiset fiilikset on olleet silloinkin! Postausta voi halutessaan vilkaista tästä.

You May Also Like

0 kommenttia