Golden Rose Glitter Eye Pencil 101

by - 22.2.14

Tämä meikki menee taas sarjaamme lumikuningattaret! Minusta vaan vaaleansininen/turkoosi ja hopea ovat niiin kaunis yhdistelmä talvisin, varsinkin kun turkoosi on oma lemppariväri (: Otin käyttöön ensimmäistä kertaa Golden Rosen glittersilmämeikkikynän 101, eli hohtava tummahko hopea ja siitä ei kyllä kauhean hyvät fiilikset jääneet, pikemminkin melko tuskaiset...


Luulin kaupassa ostavani kivan vaaleanharmaan silmämeikkikynän glitterillä, joten oli suoranainen yllätys huomata, että hopeahan tämä on. Sävynä tämä on hieman tummempi kuin essencen Ice Ice Baby -kokoelman vastaava eikä ihan yhtä hohtava. Tällä oli kyllä todella helppo tehdä rajaukset ja kynä liukui oikein hyvin, ehkä paremmin kuin aiemmin testaamani sisaret. Se ikävä osuus alkoi sitten sen levittämisen jälkeen.



Tämä nimittäin sai silmäni kirvelemään ihan tajuttomasti! Laitoin tätä sen enempiä ajattelematta kajaliksi silmän vesirajaan ja siitähän toinen, herkempi silmäni ei tykännyt sitten yhtään. Kirvely alkoi lähes heti meikin teon jälkeen, mutta ajattelin että kyllä se varmaan siitä, ei mitään vakavaa. Juu eipä. Lähdin käymään kaupassa ja sinne päästyäni ilmeeni oli about >_O ja tämä ärtynyt silmäni vuoti vettä jatkuvasti. Oli varmaan hieno näky :D Kotiin päästyäni oli pakko mennä suoraan pesulle ja tuska helpotti heti, kun sain viimeisetkin rippeet tästä kynästä pois silmän lähettyviltä.



Toinen silmäni oli koko episodin ajan ihan normaali, joten en oikeastaan voi sanoa oliko vika kynässä vaiko käyttäjässä. Traumoja tai vammoja ei jäänyt ja käytän tätä kyllä varmaan myöhemminkin, mutten enää sisärajauksiin. Toki glitterkynän käyttäminen kajalina ei yleensäkkään kuulu tapoihini, mutta nyt kävi vain ihan täydellinen pimennys ajattelussa ja meikkasin vähän autopilotilla :D Ei hyvä.



Hauskaa että pesin meikin pois vain toisesta silmästä ja jätin meikin toiseen silmään loppupäiväksi. Mies ei huomannut mitään! Piti oikein kysyä että etkö huomaa naamassa mitään erikoista ja raukka ehdotti hädissään uutta huulipunaa tai kulmakarvojen trimmausta :D Sitten vasta tajusi kun sanoin. Tässä se siis nähdään, riittää kun meikkaa vaan yhden silmän ja kyllä se näköjään miehille kelpaa!

Ja sitten kaikki viideltä katsomaan Leijonien matsia (: Kyllä se pronssi sieltä kotiin saadaan!

You May Also Like

0 kommenttia