Wet n Wild Knock On Wood

by - 28.2.14

Etsiskelin tänään kokoelmistani nättiä, neutraalin ruskeaa palettia punahuulien pariksi ja löysin tämän Wet n Wildin Knock On Wood -trion. Olen ostanut tämän joskus parikin vuotta sitten Seppälän alesta, mutten ole kyllä käyttänyt tätä kertaakaan. Olihan se sitten jo aikakin!


Knock On Wood on näitä Wet n Wildin for dummies -tyyppisiä trioja, jossa joka napissa lukee mihin kohtaan kyseistä sävyä hierotaan. Minusta ainakin ihan kätsä juttu, helpottaa meikkaamista kummasti kun ei tarvitse miettiä (: Sävyt ovat todella pehmeitä ja vähän helposti murustaviakin, mistä en oikein luomiväreissä tykkää, paljon tavaraa kun menee siinä vaan hukkaan. Kaksi alimmaista sävyä ovat oikein hyväpigmenttisiä ja hohtavia, ylimmäinen kulmaluulla käytettävä ymmärrettävästi melko hento mutta vähän glitterinen. Pakkaukseen kuului muistaakseni tuon pienen aplikaattorin lisäksi myös pieni vinopäinen harjamallinen sivellin, mutta olen sen jossain vaiheessa hävittänyt.




Meikkaaminen tällä paletilla oli kyllä helppoa. Käytän yleensä aina pakkauksen omia aplikaattoreita säästyäkseni sivellinpesulta (olen niin laiska), mutta levitettävyyshän siinä kärsii kun yrittää tuollaisella pikkuruisella väkertää. Värit kuitenkin häivyttyivät toisiinsa oikein hyvin ja meikistä tuli itseasiassa melko näyttävä noin niinkuin neutraaliksi arkimeikiksi. Katsoin tosin tekovaiheessa että tuleeko tästä nyt musta silmä kun tuo liikkuvan luomen sävy oli niin viininpunaiseen menevä, mutta ei siitä onneksi mitään semmoista saanut aikaan :D Tykkäsin tästä meikistä kyllä kuin hullu puurosta, sai tuntemaan oloni nätiksi ja eikös meikkaamisessa juuri siitä olekkin kysymys.



Wet n Wildia ei valitettavasti enää Seppälöissä myydä, mutta pretty.fistä taitaa seuraavaksi helpoiten saada. Valitettavasti juuri tätä kyseistä palettia siellä ei näkynyt, mutta näissä samoissa trioissa oli parikin kivaa, neutraalia vaihtoehtoa, jos haluaa näitä lähteä kokeilemaan (: Hintaa taisi paletilla olla 5,90€.

Ihanaa perjantai-iltaa! (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Multa löytyy melkeinpä kaikki näistä itseltä, kolme taitaa puuttua ja nekin on niitä vihreitä ja sininen paletti. Lemppari näistä on ehdottomasti Walking on eggshells, mutta I'm getting sunburnedissa on upee oranssi! Itse en käytä ohjeiden mukaan koska en mielelläni laita shimmerisiä juttuja kulmaluulle, varsinkaan jos en ole jaksanut nyppiä kulmakarvoja hetkeen ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on tämän lisäksi vain se vihreä, Cool as a Cucumber tais olla? Tuli joskus alesta ostettua. Muutama paletti ois kyllä himotuslistalla mutta sääli kun en vaan millään viitsisi ruveta netistä tilaamaan, Seppälästä oli niin helppoa ostaa :D Paitsi kyllä siellä muutamia wettiksiä oli vielä myynnissä kun eilen kävin.

      Siis näissä kaikissa on glitterinen kulmaluuväri? Omituinen valinta kyllä :D Itseäni ei onneksi haittaa mutta ymmärrän kyllä hyvin tuon nyppimisnäkökulman... :D

      Poista