Viikon 9/14 ostokset

by - 3.3.14

Apua kun pitää niin kiirettä tosielämässä että ei vaan yksinkertaisesti ehdi postailla (: Älkäätte siis ihmetelkö pidentyneitä postausvälejä, sitä se opparin teko vaan pienen ihmisen elämässä teettää. Tässäpä kuitenkin minun uusia ystäviäni kasapäin!


Oriflametilaukseni saapui heti maanantaina (: Lisäksi mukana Sittarin massiivisista kosmetiikka-aleista haalimiani kamoja.


Oriflamelta tuli tilattua Giordani White Gold -tuoksu, My Red -tuoksun vartalovoideversio, Fairy City Lights -tuoksun roll-on ja värjätyille hiuksille tarkoitettu auringonkukka&mustikka -hiusnaamio. Ei kai tuoksufriikkiyttä huomaa? :D En raaskinut tilata pulloja kaikista ihanista tuoksuista, joten tyydyin oheistuotteisiin. Love Potionin sain anopilta etukäteissynttärilahjaksi.


Oriflamen meikkejäkin haalin ihan vaan muutamia testiin, Very Me Soft N' Glam luomiväri sävyssä Deep Green, Very Me Click It -sarjasta kaksi eyelineriä, sininen ja vihreä (plus tuo kaupan päälle saatu yhdistyskappale keskellä) ja iiiiihana neonpinkki voideposkipuna Pink Glow. Tällä on todella helppo vetää överit, sillä tavaraa ei tarvita kuin ihan pikkupikkuriikkisen. On siis varmasti riittoisa tuubi!


Joensuun keskustan sittarissa on siis tosiaan kosmetiikkaosastoa muokattu ja paljon on ollut tuotteita alessa. Viikolla käydessäni löysin pari deodoranttia varastoon, Doven Silk Dryn ja Erisanin perusperusroll-onin. Kyllä minulla nyt deodorantteja riittää :D Herbinan Fresh-sarjan mattageelivoide rasvoittuvalle ja sekaiholle oli myös hyvä löytö.


Ja sitten vielä lopuksi supertähdet, eli nuo Maybellinen Color Tattoo -voideluomivärit, joiden perään olen kuolannut jo ikuisuuden. Nämä olivat jostain kumman syystä plussakorttitarjouksessa 5e/kappale, joten otin kaksi eniten himoitsemaani väriä. Ovat muuten todella kestäviä kun kädelleni näitä swatchasin! Ainoaksi ongelmaksi tulee purkkimuoto, sormin on nimittäin pitkäkyntisen vähän ikävä tätä kaivaa. Jos täällä on joku jolla näitä on, miten oikein käytätte näitä? Aplikaattoria ajattelin itse kokeilla, toivottavasti toimii. Pinkki ystävä on Max Factorin Wild Shadow Pots -sarjan Fierce Pink. Alekorissa oli tarjolla myös sarjan vaaleanvihreä nappi, mutta sitä oli joku mennyt räpeltämään ):

Tällä viikolla olen aloittanut ostostelun heti näin maanantaina, joten eiköhän viikonloppuna taas nähdä saalista :D

PS. Essencen uusin kokoelma Bloom Me Up on ilmestynyt Kosmetik4lessille. Itse asiassa kokoelma tuli myyntiin jo viime keskiviikkona, mutta koska Facebookkini mielestä Kosmetik4lessin päivitykset eivät ole minulle tarpeeksi tärkeitä, niitä ei enää newsfeedissäni näy ja missasin tämän lanseerauksen. Että ottaa päähän! Kokoelman siveltimet myytiin loppuun kuulemma ihan hujauksessa, mutta lisää tavaraa pitäisi tulla ihan lähipäivinä. Katsotaan saanko mitään haalittua :D

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mulle onkin Bloom me up jo matkalla, olin kärppänä siellä ja muutenkin käyn päivittäin kyttäämässä K4Län uutuuksia. Nythän tuli tuonne Essencen trendi-sivulle ensikuun kokoelmakin, joutuu taas tilaamaan about kaiken, ehh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääää, miten sulla on aina paljon parempi tuuri näitten kanssa :D Oon ihan kade. Itse nyt kyttäilen varmaan viiden minuutin välein sekä k4l:n facebooksivua ja Bloom me upin kokoelmasivua että olen heti ekana haalimassa kaikkea ja jos ei onnaa niin täytyy vaan tyytyä siihen mitä saa. Iik, empäs olekkaan käynyt tänään essencen kokoelmasivulla, menen heti vilkuilemaan... :D

      Poista