Essence Blush up! : Pinky flow

by - 25.3.14

Essencen kevään uutuuksista eniten odotin näitä ihania liukuväriposkipunia, Blush up! -sarjaa nimeltään. Sarjassa on ainakin tällä hetkellä vain kaksi punaa, tämä kylmä pinkki Pinky Flow ja lisäksi korallia ja oranssia yhdistelevä Heat wave. Vaikka rakastankin enemmän jälkimmäistä superkauniin värityksensä takia, on Pinky Flowsta tullut meikkini vakiovieras monikäyttöisyytensä vuoksi. Tämä mokoma oli muuten pahuksen hankala kuvata! Läpinäkyvien reunojen takia kamera ei tunnistanut minkäänlaista objektia edessään, että kiitti vaan :D Hermothan siinä meni.


Näiden Blush up! -poskareiden idea on siis liukuvärissä, joka mahdollistaa kolme erilaista sävyä: molemmissa reunoissa olevia voi käyttää yksinään tai sutia sitten molempia sekoituksena. Ihailtavaa on, että sävyt oikeasti erottuvat toisistaan kuten swatchista näkyy. Poskarin yleissävy on hyvin kylmä pinkki: vasemmanpuolimmainen sävy tummahko, oikeanpuolimmainen sävy lähes huomaamaton vaaleanpunainen ja nämä sekoittamalla saa vähän koralliin menevää punaa. Sävyt ovat ainakin omalle kylmälle iholleni todella kivannäköisiä, varsinkin näin kevättalvella kalpeaan aikaan. Pigmentti punassa on oikein kelvollinen, pari siveltimenvetoa napissa riittää, mutta on sisarpunaansa Heat wavea heikompi.

Vaaleimmasta tummimpaan, keskellä sekoitussävy

Tuosta oikeanpuolimmaisista vaaleasta sävystä on tullut itselleni melkoinen vakkari. Kuvissa on kolme erilaista meikkiä, joihin kaikkiin olen käyttänyt eri sävyjä. Kuten näkyy, melko luonnollista ilmettä tällä saa eikä todellakaan pelleposkia ole lähimaillakaan. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin ei noista kyllä ihan hirveästi erota, että mitä tummuusastetta on poskilleen laittanut, sen verran samankaltaisena ne iholla näkyvät :D

Oikeanpuoleinen eli vaalein sävy
Sekoitettu sävy

Vasemmanpuoleinen eli tummin sävy

Nämä Blush Up! -punat maksavat Kosmetik4lessillä 3,45€ ja ainakin minusta ovat ehdottomasti vaatimattoman hintansa arvoisia. Tämä pinkki versio on todella kiva nyt juuri, kun monilla on vielä kalpea talvi-iho tallella eikä ihan vielä ole aika lisätä itseruskettavia :D Jos siis kaipaat kylmänsävyisiä pinkkejä poskareita, tässä on oikein loistava vaihtoehto 3in1-tyylillä!

Viettäkääpä oikein ihana loppuilta (:

PS. Tuleeko kellään muulla tuosta Wow! -tarrasta pakkauksessa mieleen doge-meemi? :D Wow, such pinkki, very poskari ja silleen.

PPS. Kosmetik4lessin Facebook-sivulla kuiskittiin että Essenceltä tulee viimeistään perjantaina heille toimitus, joka sisältää upouuden Cookies & Cream -kokoelman ;) Itse taidan hankkia itselleni kaikki muut tuotteet paitsi kynsiviilan ja huulikiillot. Toivottavasti tätä ei myydä ihan tunnissa loppuun!

You May Also Like

0 kommenttia