Helmikuun loppuneet

by - 5.3.14

Jos viime kuussa valitin loppuneiden vähyyttä, niin tässä kuussa niitä tuli sitten ihan muikeasti. Yhteensä 13 tuotetta kohtasi loppunsa, eli karkeasti noin joka toinen päivä loppui yksi tuote. Ihan jees (:


Näyttää ihan hyvältä tuollaisena kasana :D


Hiustuotteita loppui huikeat viisi kappaletta! Doven Nourishing Oil Care on minulla pitkään käytössä ollut sarja, sillä ainakin ennen se piti hiukseni pehmoisina ja hyväkuntoisina. Nyt vaikutus tuntuu jääneen vähän vajaaksi eikä hiuksista tule enää läheskään niin pehmeät kuin ennen eikä shampookaan toimi enää niin hyvin, joten taidan valitettavasti kuopata tämän vanhan ystäväni lopullisesti ): Kohti uusia tuttavuuksia!

Got2Be Guardian Angel -lämpösuoja on valehtelematta ainakin kolmisen vuotta vanha. Pelitti ihan hyvin, niinkuin lämpösuoja nyt yleensä pelittää. Voisin ostaa kyllä uudelleenkin, sillä hinta-laatu-suhteeltaan kelpo kamaa. Tuoksu oli melko voimakas eikä mitenkään herkullinen, siitä ainoa miinus.

TRÉsemmen Keratin Smooth Deep Treatment Mask oli vähän meh. Kyllähän se teki hiukset pehmeiksi seuraavaksi aamuksi, mutta siihenpä se vaikutus sitten jäikin. Ehkä tätä olisi pitänyt käyttää sarjan muiden tuotteiden kanssa että mitään oikeasti konkreettista vaikutusta olisi saanut. Ostan mahdollisesti uudelleen jos lähden joskus kokeilemaan koko sarjan tehoja.

Glissin Ultimate Volume jätettävän hoitoaineen perään itkin pitkään. Ihan mahtava loistotuote! Ostin tämän jokin aikaa sitten sittarin poistomyynnistä ja harmittaa ettei tätä myydä enää. Tuotteen funktio oli hieroa ainetta pyyhekuiviin hiuksiin tuomaan tuuheutta hennoille ja latteille hiuksille, mutta eipä meikätyttökään kyllä tarvinnut hiuspuuteria pöyhennykseen enää seuraavana aamuna. Yhyy, tahtoisin lisää!

Aussien Frizz Miracle -hoitoaine oli kyllä pienoinen pettymys. Tietysti teho oli varmaan heikompi kun käytin tätä yksin enkä shampoon kanssa, mutta silti. Ei tehnyt hiuksilleni oikein mitään ja hajukin oli melko ällöttävä. Ei jatkoon.


Erilaisia voiteita loppui vain kolme. Herbinan MarjaSpa -jalkavoiteesta juttua täällä. Mielipide ei muuttunut loppua kohden enkä varmaan osta uudelleen.

Kicksin Tropical Punch -käsivoide on ollut minulla valehtelematta varmaan vuoden käytössä. En tykännyt tästä oikeastaan yhtään :D Pumppupullo oli kyllä kätsä ja riittoisa, mutta haju oli todellakin punch eli melkoisen pistävä ja inha. Voide oli koostumukseltaan lisäksi lähes vettä ja kosteutti melko heikosti. Onneksi tätä ei enää kaiketi edes myydä, haalin tämän joskus Kicksin joulualesta silloin kun Kicks Joensuussa vielä oli.

Yves Rocherin Nourishing Lotion 3 in 1 kuivalle iholle oli kosteutukseltaan aika hyvä näin talviselle iholle. Kuivan ihon voiteena tämä oli mukavan paksua mutta ei oikein imeytynyt millään ja aina oli lakanat rasvassa, vaikka kuinka yritin antaa imeytymisaikaa. Lisäksi tuoksu alkoi ällöttää loppua kohden. En usko että tulen tätä kaipaamaan.


Viimeisenä vielä meikkituotteet. Olayn silmämeikinpoistoaineesta juttua täällä. Kirveli silmiä, joten ei pääse jatkoon. Muuten kyllä oli ihan ookoo puhdistaja, kyllä tällä meikit sai lähtemään.

Lumenen CC-voidetta on hehkutettu siellä sun täällä ja kyllähän tämä aika hyvä meikkipohja olikin (: Voisin ostaa uudelleenkin, ellen olisi niin vaihtelunhaluinen. Oli muuten myös erittäin riittoisaa! Isompi juttu täällä.

Trindin Nail Repair tuli Livboxista enkä saanut sitä kellekkään annettua, joten käytin sen itse aluslakkana. Ihan ookoo aluslakkana mutta kynnen vahvistumista en huomannut. En haluaisi kyllä jatkossa ostaa tuotetta jossa on formaldehydiä ja pyydetään suojaamaan kynsinauhat ettei aine pääse kosketuksiin ihon kanssa o.o Tervemenoa vaan.

Lumenen Extra Volume Mascara on aika vanhaa tuotantoa ilmeisesti, sillä ostettiin nämä äidin kanssa joskus vuosi sitten alelaarista. Molemmista ripsari oli todella sottaava, mutta kyllä tällä itselleni ainakin ihan kelpo ripset sai. Tätä ei kaiketi enää edes myydä enää, joten heipat sillekkin.

Viimeisenä vielä säälittävä tapaus, nimittäin toissajouluna kosmetiikkajoulukalenterista tullut The Color Instituten ripsari oli kuivunut tuubiinsa. Eikä edes harmita :D

Näin viime kuussa, tämän kuun saldo on jo avattu joten hyvältä näyttää!

You May Also Like

2 kommenttia