Viikon 10/14 ostokset

by - 9.3.14

Tällä viikolla voitin arvonnassa, tein pari tarvehankintaa ja kaivelin alelaareja (:


Ja taas muodostui soma pieni kasa.


Voitin siis Kosmetiikkatesti-blogin Aubrey-arvonnan ja palkinnoksi sain Rosa Mosqueta -vartalovoiteen ja kuusamapalasaippuan (: Suuret kiitokset sinne! Aubrey on minulle itselleni entuudestaan tuntematon luonnonkosmetiikkamerkki, joten oikein mielenkiinnolla lähden tekemään tuttavuutta näiden kanssa.


Kesä on kovaa vauhtia onneksi tulossa ja aloin ajatella jo etukäteen tulevia hellekelejä toppeineen. Olin teininä siitä onnekas että naamassa ei juurikaan finnejä ollut, mutta selässä ja hartioissa sitten senkin edestä. Sinne on sitten jäänyt kivoja tummia läiskiä ja epätasaisuuksia muistoksi. Päätin ottaa tavoitteeksi iho kesäkuntoon 2014 ja sitä varten ostin nämä Garnierin Dark Spot Correctorit, päivä- ja yövoiteen. Jospa saisin olkapäihinkin nätin, tasaisen ihonsävyn eikä tarvitsisi niitä peitellä.


Ystävättäreni kanssa piipahdimme Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa ja omat löydökseni tein Inemäiseen tapaan alelaarista. Söötit Minni Hiiri -huulikiillot maksoivat alen jälkeen kolme ja puoli euroa ja Clarinsin Instant Smooth Crystal Lip Balm sävyssä Crystal Berry 12 euroa. Olen tuota Clarinsin huulivoidetta ihastellut ja himoinnut siitä asti kun ne julkaistiin ja nyt löysin viimeisen kappaleen sitten ihan pilkkahintaan <3 Joskus sitä ei vaan usko onneaan :D


Ja viimeiseksi vielä Sittarista tehtyjä löytöjä, Max Factorin Wild Shadow Pot sävyssä Savage Rose ja Lumene Natural Code huulikiillot vihaisella linnuilla koristeltuina, sävyt Bubble Fun ja Powder Clouds. Sööttejä ovat!

Ensi viikolla tiedossa on ainakin sitten jälleen kerran uusia Essencetulokkaita ja yksi pieni Oriflame-tilaus (: Hauskaa illanjatkoa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Kiva voitto ja ihania ostoksia.Söpöt noi minnikiillot =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! (: Minnikiillot on kyllä suloiset kukkakuvioineen.

      Poista