Essence All About Paradise (ja viikon ostokset)

by - 31.3.14

Kolmantena ja toistaiseksi viimeisenä palettina läväytän naamallenne tämän sarjan kirkasvärisimmän ystävän, paratiisiversion. Neljättä eli Nudea en ole vielä edes testaillut. Ajattelin näitä tilatessani että tästä paletista tulee varmaankin oma lempparini, vaan toisinhan siinä kävi ja Sunrise vei voiton (: Ei sillä, ihan kiva palettihan tämäkin on.


Tykkään Paradisesta myös siksi, että tässä on kuusi selkeästi eri väriä, toisin kuin muissa paleteissa. Pinkissä, keltaisessa, sinisessä ja vihreässä on enemmänkin metallinen koostumus, kun taas vaalea kulmaluuväri ja oranssi hohtavat enemmän helmiäismäisinä. Plussaa myöskin siitä, että keltainen on iholla oikeasti keltainen eikä mikään väljähtänyt kullan sävy. Pigmenttihän näissä on aika hurja, kuten kunnon paratiisipaletiksi itseään väittävässä järjestelmässä pitääkin olla.




Meikissä olen käyttänyt ihan vaan vihreää luomen sisänurkassa ja pinkkiä ulkonurkassa, rajaukset tummanvihreällä kynällä. Aika kirkasväriseltä näyttää! Jännästi tämä myös tuo silmissäni olevan piilevän vihreyden esille :D Voisin kuvitella että tämä paletti tulee kesällä olemaan kovassa käytössä, erityisesti tuo keltainen on todella kiinnostava sävy meikkiin erikoisuutensa takia.



Hintaahan tälläkin paletilla on se 3,45€ ja siihen nähden paletin laatu on todella hyvä. Tässähän on aivan loistava harjoittelupaletti esimerkiksi sellaiselle, joka normaalisti kirkkaita värejä vierastaa mutta vähän tekee mieli kokeilla ;) Ei mene paljon rahaa hukkaan jos ei sitten paratiisisävyt olekkaan oma juttu. Itse kyllä tykkään!


Lopuksi vielä viikon ostokset, joita on taas melko vähän. Mieheltä etukäteissynttärilahjaksi saatu Jeanne Arthesin Private Room -tuoksu on halpis (10e tällä hetkellä Sokkarin alepöydällä), mutta pakkaus on romanttisen tyylikäs ja tuoksu ihana vaniljatoffeesekoitus <3 Halpista on myös H&M:ltä löytämäni poskipuna, jolla oli hintaa alessa huikeat kaksi euroa. Pakkaus on niiiiin kaunis ruusuineen ja sisältää vielä peilin ja sudinkin, loistava löytö. Viimeisenä Prismasta puoleen hintaan eli noin viidellä eurolla bongaamani Isadoran juhlakausikokoelman rajauskynä, Pink Diamond. Kuolasin tämän perään jo silloin ennen joulua ja meinasin pariin otteeseen ostaakkin, mutta onneksi odottelin. On muuten todella kaunis meikissä!

Semmoisia tällä kertaa, hauskaa illanjatkoa (:

You May Also Like

3 kommenttia

  1. Nätti meikki taas! Nuo värit on kyllä tosi pirteät. Ihan tulee kesäfiilikset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia (: Minusta koko tämä paletti ihan huokuu kesää! Sitä odotellessa.

      Poista