Viikon 11/14 ostokset

by - 17.3.14

Tällä viikolla ostoksia tuli taas kosmetik4less-tilauksen takia melko runsaasti...


Hyvä kun mahtuivat kuvaan!


Kosmetik4lessiltä tilasin siis tämän uuden kevätkokoelman, Bloom Me Upin ja nuo ihanat liukuväriposkipunat jotka jäivät pois viime tilauksesta. Kokoelmaan kuului myös setillinen meikkivälineitä ja tarvikkeita, jotka lähes kaikki oli myyty jo loppuun. Onnistuin kuitenkin varastontäydennystä odottamalla nappaamaan itselleni kätevän meikkisivellinkotelon ja peitevoidesiveltimen. Ebayssa setistä pyydetään parhaimmillaan 80 euroa, että joo. Meikit ovat kuitenkin tosi kivoja, mutta pigmenttiä niissä on melko heikosti. Kaipa kevätilme sitten on todella hailakka.


Oriflamelle tein pienen tilauksen myös. Tilasin äidille yhden tuoksun ja itselleni toisen ja samalla sain sitten ensimmäisestä tilauksesta lahjana mintun ja vadelmantuoksuiset suihkugeelin ja deodorantin. Itselleni ostama tuoksu on Oriflamen Air, joka on aika kirpeä ja raikas, kivan pirteä kevääksi. Tuoksu sisältää mm. kieloa.


Ja viimeisenä sekalainen sakki, johon kuuluu sittarin mammuttimarkkinat ja kuorinnan muodossa oleva tarvehankinta Anttilasta. Lumenen Berry Refresh -tuotteita sai kolmella eurolla ja itse otin vartalovoiteen, sillä niitä menee ihan koko ajan. Alelaarista sain noukittua vielä L'orealin Color Infallible -luomivärin sävyssä Permanent Kaki kolmella eurolla ja Maybellinen Expression Kajalin sävyssä Green kahdella eurolla. Vihreä ei oikein ole muodissa, joten ne on näköjään viskattu sitten poistokoriin. Parempi minulle. Rimmelin Stay Matte -primer lähti mukaan loppuneen Lumenen tilalle. En ole vielä luopunut toivosta näiden pohjustustuotteiden kanssa :D

Huomenna onkin tiedossa ostosreissu Kuopioon ja toivottavasti pääsen myös Kicksiin pitkästä aikaa <3 Jospa löytyisi jotain kivaa!

Viettäkää mukava maanantai-ilta (:

You May Also Like

2 kommenttia