Essence Bloom Me Up! - Swatchit ja The Look (+viikon ostokset)

by - 23.3.14

Essencen Bloom Me Up! on aivan selkeästi perinteinen, pastellisen hempeä kevätkokoelma. Settiin kuuluu kolme pastellista, todella hohtavaa luomiväriä, kaksipäinen silmämeikkikynä (toinen pää korostukseen, toinen vesirajaan), kaksi kevätsävyistä huulipunaa ja niihin mätsäävät voidemaiset poskipunapuikot sekä korostuspuuteri (ja tietysti pastellisävyiset kynsilakat, jotka ovat esillä kynsiblogissani). Korostuspuuterin, joka muuten ainakin kuvissa muistuttaa melko paljon Love Letters -kokoelman korostuspuuteria, silmämeikkikynän ja vaaleimman luomivärisävyn jätin pois, sillä en kokenut niitä tarvitsevani, mutta kyllähän näistäkin jo the look saadaan!


Kokoelman luomivärit ovat taattua kevätkamaa: pastellisävyisiä, heikohkoja pigmentiltään ja sitäkin hohtavampia. Väriä kyllä irtoaa napista helposti ja pakkaus on kovin nätti painettuine kukkakuvioineen. Lookissa käytin tuota mintun sävyä, Blow my mintiä, sillä olin itse kiinnostuneempi kokeilemaan sitä kuin vaaleanpunaista Rose it up!:ia.


Poskipunia ja huulipunia on kaksi paria, toinen nude ja toinen keveä punainen. Tässä lookissa olen käyttänyt tuota nudea paria, eli Blooming Tender -poskaria ja Rose it up! -huulipunaa, ja aika vaisuksihan naama meni. En tiedä onko näitä kuitenkaan tarkoitettu ihan yhdessä käytettäväksi jos lopputulos muistuttaa kalpeaa lakanaa :D Yksi kevään meikkitrendeistähän kyllä on ei-meikkiä-meikki mutta ei nyt ehkä ihan näin tehtynä. Tuo Blooming Tender muuten oli myyty loppuun ensimmäisestä Kosmetik4lessille saapuneesta erästä, mutta sain sen varastojen täydennyksen jälkeen itselleni haalittua, samoin kuin kokoelmaan kuuluneet sivellinpussin ja peitevoidesiveltimen. Rose it up! on muuten lähes täysin väritön ja muistuttaa enemmän kiiltoa kuin punaa.



Kokoelma oli ehkä itselleni hienoinen pettymys, osittain ehkä siksi että värimaailma on vähän yksitoikkoinen. Toinen syy oli kokoelmaan kuuluneiden siveltimien loppuunmyyminen, enkä siis onnistunut saamaan kuin peitevoidesiveltimen vaikka erityisen kovasti odotin juuri sivellinsettiä. Noh, aina ei voi voittaa ja pettymystä lievensi hieman Taikan arvostelu, jossa todettiin että eivätpä ne nyt mitenkään ihmeellisiä olisi edes olleet (joopajoo, itken itseni uneen silti). Jään siis odottelemaan seuraavaa kokoelmaa, Cookies & Creamia, joka näyttää muuten superherkulliselta! <3


Lopuksi vielä viikon ostokset, jotka jäivät vähän vaatimattomiksi. Kuopiossa minun ei tehnyt yhtäkkiä yhtään mieli ostaa kosmetiikkaa vähillä rahoillani ja pääpaino oli vaatteissa ja erityisesti kengissä. Sain kuitenkin mieheltäni Jimmy Choon Exotic-tuoksun Sokoksen 3+1 päiviltä ja tänään onnistuin löytämään Anttilasta Isadoran huulikiiltokynän sävyssä Lovely Lavender neljällä ja puolella eurolla ihan vain rikkoutuneen suojamuovin ansiosta. Aika jees minusta (:

Mahtavaa alkuviikkoa teille ihanuuksille <3

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mä ostin tuon Rose it Up:in ja tykkään siitä, kun se tuo vähän hehkua huulille, mutta ei oo liian näyttävä. :) Terkuin ihminen, joka vasta opettelee huulipunien käyttöä vähän niitä ujostellen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siihen käyttöön tämä on ihan loistava! (: Sellainen jokatytön eka puna -tyyppinen sävy. Itsekkin tykkään kun tosiaan saa sitä kevyttä hohtoa ja sopii ihan kaiken kanssa. Hintaansa nähden todella hyvä tuote!

      Poista