Essence Purple clouds

by - 27.3.14

Essencen kevätuutuuksien mukana tilasin muutaman yksinäisen monon, joista tässä ensin violetti Purple clouds. Tilasin tämän kivan värin takia, mutta huomasin vasta tilauksen saavuttua että tässä on jonkimoinen hologrammiefekti mukana. Voi jes!



Sävyltään Purple clouds on todella vaalea ja kylmä, lähes pinkki violetti, jossa on holografisena hohtava päälikerros. Sääli että tuo holografisuus sitten katoaa, kun nappia käyttää enemmänkin. Mitäs huijausta se semmoinen on? En sanoisi luomiväriä holografiseksi jos kyseinen koostumus esiintyy vain ja ainoastaan päälikerroksessa. Kyllähän tuo alempi, varsinainen sävykin hohtaa, mutta ei todellakaan voida puhua edes samana päivänä niiden hohtotasosta :D Olo on pettynyt, sillä tuo holo-osuus oli todella kaunis ja hohti erilaisena eri valaistuksissa. Nyyh.



Vasemmalla näkyy oikein hyvin pintakerroksen holoefekti

Hohto-ominaisuuksistaan huolimatta nappi on ihan nätti ja näppärä. Ei mitään laatuongelmia, hyvä levittyvyys ja häivyttyvyys ja tuo vain vähän hentoa väriä luomille. Itse olen parittanut sen tässä meikissä samansävyisen glittereyelinerin kanssa ja lopputulos on melko tyttömäinen, ei ihan luonnollinen muttei kyllä mikään pakkeloitukaan. Semmoinen nätti (:



Jos väri nappaa niin kyllähän tämän siihen 1,55€ hintaan voi hankkia, mutta tuon holografisuuden perässä ei kannata juosta. Lisäksi promokuvaan verrattuna varsinainen tavara on paljon mattaisempaa pintakerroksen alla. Aikamoinen kuluttajahuijaus tämä nappi!

Kivaa illanjatkoa (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Ooh, näyttää tosi kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän tämä (: Sain onneksi meikkiin vähän tuota holoa :D

      Poista
  2. Ihana meikki! Tosi ärsyttävää tuo, että pintakerroksen alta paljastuu jotain ihan muuta, kuin mitä alkujaan luuli saavansa. Kai se on sitten niin, että tuohon hintaan kaikkein mielenkiintoisimmista pigmenteistä ei tosiaan saa kuin pintaraapaisun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset (: Tuli itselleni myös mieleen että josko tuollainen superhohtava sävy on jotenkin vaikeaa tehdä koko massaan? Täytyy kyllä myöntää etten ole ikinä edes nähnyt tuollaista holografista luomiväriä missään kokonaisena nappina. Eli kaipa pinta on vaan helpompi kuorruttaa o:

      Poista