Isispharma Ruboril Expert C

by - 19.2.14

Joulukuun Livboxista tuli meikkipussiini uusi ystävä, Isispharman Ruboril Expert C -voide punoittavalle iholle. Koska minulla on nassussa melko ikävä punoitusongelma, olen aina avoin uusille punaisenpeittovoiteille ja siispä tämä pääsi heti meikkipussiini tehokäyttöön. Kaksi kuukautta olen nyt tätä itseeni hieronut ja on varmaankin hyvä aika sanoa muutama sananen.


Ruboril Expert C -voide on siis peittävä ja hoitava voide punoittavalle tai couperosa-iholle, Yliopiston Apteekki kuvaa sitä täsmähoitona paikalliseen punoitukseen ja pienten pintaverisuonien aiheuttaman punoituksen hoitoon.  Se on väriltään vihreää, kuten punaisuusvoiteet yleensäkkin, eikä siinä ole hajusteita tai parabeeneja. Voide on ohuemmanpuoleista ja vihreä väri häivyttyy helposti iholle, eikä jää läiskiksi edes kuiviin kohtiin. Plussaa!


Olen käyttänyt tätä meikin alla joka päivä peittämään sitä punoitusta, jota itselläni esiintyy eniten poskipäissä, nenussa ja sen ympärillä sekä silmien välissä. Aluksi iho alkaa punoittaa entistä enemmän, kun sitä menee voiteen kanssa sörkkimään, mutta rauhoituttuaan voide kyllä peittää pahimmat paloauton sävyt, vaan ei todellakaan kaikkea. Mitään hoitavaa vaikutusta en ole huomannut eikä punoitukseni ole hävinnyt mihinkään, mikäli sellainen on voiteen tarkoituksena ollut. Tämä on siis todellakin enemmän kosmetiikkaa ja peitevoide kuin hoitotuote.


Livboxista saatu voide oli ihan täysikokoinen 15ml ja tulen varmasti käyttämään tämän loppuun, mutta en varmaankaan osta enää uutta. Kaipaan punoitusvoiteeltani hieman enemmän peittoa kuin tämä antaa ja kun en siitä hoitavuudestakaan ole vielä näyttöä saanut, jää voiteesta hieman laimeat fiilikset. Ilmeisesti punoitukseni vaan on sitkeää laatua!

Voiteen hinta on n. 15e ja löytyy apteekeista.

Mahtavaa illanjatkoa (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mä en myöskään oikein lämmenny tälle. Ideana ihan mahtava ja moni kaipaa apua siihen punotukseen, mutta tämäkään ei kyllä minusta oikein tarjonnu varteenotettavaa vaihtoehtoa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei oikein ): Liian kevyt peittämään oikeastaan. Esimerkiksi joskus omistamassani Wet n Wildin peitepaletissa oli oikein kiva punaisenpeittosävy ja paljon peittävämpi. Olisin antanut sen anteeksi jos olisi edes hoitanut sitä punaisuutta pois, mutta ei vaan ei. Höh ):

      Poista