Osis Sparkler-kiiltosuihke

by - 7.2.14

Ihastuin Livboxissa kesällä saamani Sunsilkin kiilto-/lämpösuojasuihkeen myötä kiiltosuihkeisiin. Miellän oman karhean hiukseni jotenkin kiillottomaksi, vaikka eihän se ainakaan suurimmaksi osaksi sitä ole, kiitos hiusvärin. Muistan jopa jo teininä käyttäneeni jotain Nivean(!?) kiiltosuihketta, vaikken silloin en juuri kosmetiikkaa käyttänytkään. Sunsilkin suihkeen loppuessa lähdin etsiskelemään kokeilunhaluisena muita vaihtoehtoja ja Sokoksen joltain alepäiviltä löysinkin tämän Osiksen Sparkler-suihkeen, josta nimestään huolimatta ei tule ulos kimalletta (harmi!).


Sparkler lupaa välittömän kiillon, selvityksen ja kevyttä hoitoa eikä kerry hiuksiin. Lisäksi tässä on kevyt pito, joka ainakin omiin hiuksiini on yhtä tyhjän kanssa. Tuotetta on tarkoitus käyttää lyhyinä suihkauksina, ei hiuslakkatyyppisesti jatkuvalla syötöllä. Kovin paljoa tätä suihketta ei kerralla tarvitse, joten 300ml pullo on riittoisa. Pakkaus tuntuu muutenkin laadukkaalta ja tyylikkäältä, ainoa miinus on haju ja hiuslakkamainen tukahduttavuus, välillä täytyy käydä vetämässä henkeä muualla :D Sunsilk oli märempää suihketta ja tuoksui ihanalta, joten siinä mielessä tämä ei sitä voita.

Ei Sparkleria
Kyllä Sparkleria

Tykkään käyttää tätä aamuisin hiustenlaiton yhteydessä viimeistelemään hiukset ja kuten noista esimerkkikuvista näkee, kyllähän tällä hiuksiin kiiltoa saa! Laitoin ehkä liiankin ylikorostetusti, normaalisti en laittaisi hiuksiin noin paljon että hiukset näyttävät jopa lähmäisiltä, mutta näkyypähän tulos paremmin.Hoitavuudesta ja selvityksestä en menisi vannomaan, sillä en moisia efektejä ole ainakaan omassa tukassani erityisesti havainnut, mutta kiiltosuihkeena tekee loistavasti tehtävänsä. Voisin ostaa kyllä uudelleenkin ja veikkaan, että tästä on hyvää vauhtia tulossa sellainen turvatuote, johon voin aina palata mikäli parempaa ei löydy (: Suosittelen siis kiiltosuihkeiden ystäville, joita hiuslakkamaisuus ei haittaa.

Sparklerin hinta Sokoksen verkkokaupassa on 24,90€, mutta suosittelen katsastamaan kaikenlaiset alennuspäivät.

Mahtavaa perjantain jatkoa kaikille! (:

You May Also Like

0 kommenttia