Rimmel Brun Dusk

by - 20.2.14

En ole itse turvallisen ruskean perusmeikin suuri ystävä, mutta kevään trendejä testaillessa oli kyseinen klassikko vähän kuin pakko ottaa repertuaariin. Ruskeita luomiväripaletteja omistan muutamia, mutta halusin löytää omista kätköistäni jonkun keskiruskean monon, jota olisi helppo yhdistellä pastelliväreihin, tässä tapauksessa valkoiseen. Kokeilin ensin essencen Babushka Me:tä, mutta se olikin luomella toooodella paljon kultaan menevä. Seuraavaksi bongasin tämän Rimmelin Brun Dusk -monon ja sieltähän se voittaja sitten löytyikin.




Brun Dusk on Glam'eyes-sarjaa ja omani olen muistaakseni ostanut Anttilasta. Sävy on melko täydellinen lämmin, vaaleahko keskiruskea ja se hohtaa melko maltillisesti. Koostumus on pehmeä ja väriä irtoaa napista vähän liiankin helposti, jolloin nappi murustaa iloisesti. Monossa on mukana kaksipäinen aplikaattori, joista toinen pää on paksumpi ja toinen ohuempi, riippuen haluaako tällä värittää koko luomen vai tehdä rajauksia (ehkä suosittelen kuitenkin ihan rajaussivellintä...). Sävy sopii oikeastaan kaikille, joten melkoinen monitoimituote on kyseessä.



Itse olen vähän hyljeksinyt tätä monoa omissa ei-ruskeaa-kiitos -angsteissani ja en todellakaan muista milloin olen tällä viimeksi meikannut, jos koskaan (hyi, häpeä minä). Sain kuitenkin trendi-inspiksen ja paritin siis valkoisen luomivärin ruskeiden varjostusten kanssa. Brun Dusk levittyi ja häivyttyi helposti ja lopputulos on ainakin omasta mielestäni tosi mahtava arkityyli, joka korostaa silmiä. Miksi, oi miksi käytän tälläisiä kauniita neutraalimeikkejä niin harvoin, vaikka ne sopisivatkin minulle niin hyvin! Täytyy toivoa että jaksan vielä innostua tästä tyylistä kevään aikana.



Tätä ruskeaa sävyä ei löydy ainakaan enää Rimmel Suomen kotisivuilta, joten liekkö sitten lopetettu sävy, buu. Tiedän, että moni etsii arkimeikkiinsä ihan kokonaista palettia niiden helppouden takia, mutta mikäli jostain syystä pelkkä mono on etsinnän alla, kannattaa tämä kyllä kotiuttaa mikäli vastaan tulee. Itse olen ainakin ihan supertyytyväinen ja tämä jää ehdottomasti luottoruskeakseni, silloin harvoin kun ruskeaa käytän :D Monon hinta on ainakin Sokoksen verkkokaupassa 7,50€.

Loistavaa torstai-iltaa kaikille lukijoilleni (:

You May Also Like

0 kommenttia