Viva la Diva Moon Walk

by - 13.2.14

Rakastan erikoista kosmetiikkaa. Kaikki, jossa on jotakin pientä jujua perusfunktion lisäksi, vetää minua puoleensa ja värikosmetiikassa tykkään erityisesti täysin epäsovinnaisista väreistä, kuten kirkkaanlilasta, vaaleansinisestä tai metallivedenvihreästä huulilla. Tänään näytän teille, miten jälkimmäinen oikein toimii :D Löysin tämän ihanan Viva la Divan Moon Walk -huulipunan Kicksistä ennen joulua ja oih, eihän sitä voinut jättää sinne pölyttymään. Tämän värisiä huulipunia kun ei tule vastaan about ikinä.


Viva la Divan huulipunia minulla on kaksi, vaaleansininen Shark ja tämä Moon Walk. Pidän näiden blingaavista, kauniista hylsyistä ja erikoisesta värivalikoimasta. Punat sisältävät pehmentävää E-vitamiinia, mutta valitettavasti ainakaan omille huulilleni tämä ei ole tarpeeksi kosteuttava ja joudun välillä nuoleskelemaan niitä. Sävyltään Moon Walk on kaunis, metallinen vedenvihreä mutta levittyminen voisi olla parempaakin, peittävän kerroksen saamiseen vaaditaan nimittäin hieman hinkkausta.




Paritin erikoisen huulipunan yksivärisen hopeisen meikin kanssa ja sain aikaan melko futuristisen, avaruusajan lookin :D Kumma kyllä, tämä puna sopii minulle ihmeen hyvin, johtuu varmaan kylmästä värityksestäni. Kävin tässä meikissä kaupassa ja kyllähän sitä hieman sai katseita, mikä nyt ei todellakaan itseäni haittaa, mutta sanomattakin on selvää ettei Moon Walk sovi seinäruusulle tai luonnollisen/hillityn ulkoasun ystävälle.



Kuten aiemmin sanoin, tälläinen sävy on toooodella harvinainen huulipunien maailmassa ja jos yhtään kiinnostaa, suosittelen kyllä kokeilemaan! Puna on ihan laadukas hintaansa nähden, joka muistaakseni on jotain kuuden euron pintaan (?), joten kehtaa tämän varmaan ostaa esimerkiksi naamiaisiin tai muihin hullutuksiinkin, jos ei nyt ihan normielämässä nappaa. Vaan uskokaa pois, minut tullaan tässä punassa vielä useasti näkemään!

Oikein ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mä just sain tämän Ostolakossa-Virveltä omakseni :) En oo vielä kokeillut kunnolla, mutta mahtis on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Itse ainakin tykkään kovasti :D Näyttäisi varmaan tosi hyvältä myös mustan silmämeikin kanssa (:

      Poista