Viikon 5/14 ostokset

by - 3.2.14

Tälläkin viikolla ostostelu oli aika vaatimatonta, mutta vähän sisältöä toi kosmetik4lessiltä tilaamani essencen Love Letters -kokoelman palaset (:


Love Letters

Love Letters -tuotteista tilasin molemmat huulikynät (Rosy in Love ja Dear Peach!), korostuspuuterin (Love Poem), silmämeikkikynistä vaaleamman (Grey-headed Lovebird) ja luomiväripaletin (Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours). Näitä en ole itsekkään vielä swatchaillut tai kokeillut, mutta swatcheja ja the lookkia tulossa huomenna (: Tosi suloinen keväinen ystävänpäiväkokoelma!


Yves Rocherin viimeisenä päivänä kävin vielä pelastamassa yhden superkauniin luomivärin, Bleu Scintillantin. Väri on tooooodella upea kirkkaansininen hopeisella glitterillä ja rakastuin tähän ihan ensisilmäyksellä. En uskaltanut pitkään edes koskea pintaan koska pelkäsin glitterin katoamista, mutta kyllä sitä säihkettä löytyy sieltä pinnan altakin. Ahh miten ihana <3 Lumene Natural Coden huulipunia on Anttilan alelaarissa tarjolla monia sävyjä, mutta ensikokeiluun lähti söötti kylmä cremepinkki Sweet Pink. Ihan täydellinen tuleviin kevätmeikkeihin ja sopisi todella kivasti tuon YR:n luomivärin kanssa yhteen... Jos siis haluaisi härskin kasarilookin :D

Semmoista (: Viettäkäähän kiva maanantai-ilta!

You May Also Like

2 kommenttia