Viikon ostokset

by - 17.11.13

Tämän viikon ostossaalis meinasi jäädä hieman laihaksi, kunnes tänään se sitten räjähti käsiin :D Mukaan tuli sitten ihan perus kauppareissulta tehdyt tarvehankinnat ja pari heräteostosta. Kas tässä kuva koko kasasta! Huomaako joku jo jotain suorastaan eeppistä?



No kyllä! Ostin sitten ensimmäisen Diorin viisikkoni tällä viikolla ja en voisi (materialismi)onnellisempi ollakkaan. Katselin tätä syksyn kausikokoelman Bonne Étoilea sillä silmällä jo kun näitä syksyn kausituotteita hehkutettiin, mutten kyllä villeissä unelmissanikaan uskaltanut toivoa hankkivani tämän joskus. Paletti ei kuitenkaan lähtenyt mielestä ja viikolla käydessäni Sokoksella kävin ihastelemassa sitä sitten ihan livenä. Ajattelin sitten, että jos palettia vielä on jäljellä, ostan sen itselleni joululahjaksi. No olihan sitä ja niin päädyin omistamaan niin kalliin, mutta niin ihanan ensimmäisen Diorini <3 En ole vielä edes swatchaillut sitä vaan tyytynyt lähinnä ihailemaan ulkoasua, mutta eiköhän tällä monet ihanat meikit vielä tämänkin vuoden puolella loihdita. Kaksi muuta palettia ovat alelaarista vitosen kappale ja kyllä, minusta on ihan kauhea synti laittaa alehalpispaletit kuningattaren viereen, mutta minkäs teet :D


Anttilasta lähdin ostamaan tuota jo aiemmin mainitsemaani Lumenen Raspberry Color Tips -maskaraa lilassa sävyssä, mutta tarttuipa kätösiin sitten pitkään mietintämyssyn alla ollut Neutrogenan blackhead eliminating -kasvovesi ja alelaarista kokeiluun Nivean selluliittivoide viidellä eurolla :D Olen varovaisen toiveikas selluliittivoiteen suhteen, mutta toisaalta taas, miksi loistavaa, toimivaa selluliittituotetta laitettaisiin alelaariin? Noh, aion kyllä käyttää tämän loppuun ohjeiden mukaan ja katsella sitten mitä tapahtuu. Kolmessa viikossa pitäisi kuulemma tuloksia näkyä.

Joku ehkä muistaa, että ostin ikuiseen mustapääongelmaani blackhead eliminating -sarjan kuorinnan, jota olenkin käyttänyt ahkerasti ihan lähes joka päivä. Mustapäät ovat nenusta kyllä suurimmaksi osaksi kadonneet mutteivät täysin, joten laitan sitten kovat piippuun ja kokeilen hoitaisiko tämä kasvovesi homman finaaliin. Olen lukenut tästä ihan hyvää, joten positiivisella mielellä tätäkin lähden testailemaan.


Joensuussa oli tänään joulukauden avajaispäivä ja sittarista tuli kuponki, jolla Lumenen Raspberry Miracle -ripsarin sai viidellä eurolla kun normaalihinta oli 18 euroa. Melkoinen alennus vai mitä? Eihän tuota todellakaan voinut jättää käyttämättä. Bio-Oilista olen kuullut myöskin hyvää ja ajattelin sitä raskausarville käyttää (en ole ollut raskaana :D). LdB:n vartalovoiteet olivat Kauneuspäivien vuoksi myös alennuksessa kolmella eurolla, normihinta neljä euroa. Vartalovoiteita minulla kuluu hurjaa tahtia kuivuneen ihoni vuoksi, joten onhan se aina kivempi, jos alella saa. Viimeisenä vielä uusi urheiludeodorantti, sillä edellinen on menettänyt tehoaan melko ikävästi ja alkaa olla jo lopussakin.

Huhhuh, olipa näitä paljon :D Mutta tälläisiä tuotteita siis tullaan blogissa myöhemmin näkemään! Sokoksella tuli tutustuttua myös Isadoran uuteen joulukokoelmaan ja kylläpä näytti kivalta! Perinteisten sumusilmien ja punaisten huulten lisäksi teemana oli vaaleanpunainen ja ainakin ständin mallimeikki näytti niin herkulliselta, että ensi viikolla tekisi mieli kotiuttaa ihana, vaaleanpunavioletti luomivärinelikko, mutta hinta vähän arveluttaa. Täytyy harkita vielä.

Oikein ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Jee, Dioria! :) Varmasti ihastut siihen, ja sitten Diorin maailma viekin sut mennessään ;) Ja se selluvoide voi olla alelaarissa, jos se on poistuva tuote ja sen tilalle tulee uusi? :D Tai jos sen pakkauskin muuttuu :) Mä henkkoht inhoan tuota Lumenen Raspberry Miracle -ripsaria, se on tosi huono! Siinä on kuituja, jotka tippuili päivän aikana mun silmään ja muutenkaan sen koostumus ei vakuuttanut. Ja se(kin) on poistuva tuote, tulee tilalle uutta varmasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mä vähän pelkäänkin että alan tottua liian hyvään ja ennen ihan vain pelkkiä haaveita olleet Diorit, Chanelit sun muut alkaa hiljaa hiipiä meille kotiin :D Voi lompakkoparka! Hyviä pointteja kyllä nuo pakkauksen muuttumiset sun muut o: Kolmessa viikossahan sen näkee onko tuosta sellukamasta mihinkään! :D Ja joo kiva, ei ihme että oli sitten semmoiset riemukkaat 73% alet tuossa ripsarissa jos on ihan surkea. Täytyy vaan toivoa että jospa se olisi mulle jotenkin ihmeen kaupalla sopivampi, mutta ei kyllä mikään kuitujen silmään saaminen kuulosta kauhean hyvältä... :D

      Poista
  2. Paljon parempaa lahjaa ei voisi itselleen hankkiakaan kuin Dioria! :) Vitsi, Bonne Etoile edelleen vähän houkuttelee muakin, ostin samaisesta kokoelmasta silloin violettisävyisen Constellationin. Tosin hyvä hankinta oli sekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuosta olen kyllä kanssasi samaa mieltä (: Itse taas lämpenin enemmän tälle sinivihertävälle paletille, se violetti ei oikein sytytä vieläkään. Olen kyllä niin tyytyväinen Bonne Etoileeni <3 Kohta tulee kyllä kiire jos meinaa vielä sen hankkia :D

      Poista