Flormar: huulipuna nro 21

by - 23.11.13

Flormarilla on tosiaan ollut meikkihistoriaa Suomessa jo ennen Seppälöihin ja Tokmanneihin rantautumista. Olen näistä vanhemmista, muutaman vuoden takaisista tuotteista jo maininnutkin ja omani olen ostanut Carlsonilta. Näitä huulipunia hamsteroin neljä erilaista ja muistaakseni hintaa oli alelaarissa parisen euroa kappaleelta enkä ole muuten ihan varma myydäänkö näitä kenties Carlsonilla vieläkin! Tänään esittelyssä oleva nro 21 on kaunis syyspuna, rusehtavanpunainen ja kimalteleva ja se oli huulillani torstaina.Näiden vanhojen Flormarpunien hylsyt ovat ihan superhalvan näköisiä ja noh, melko rumia. Itse en ainakaan tykkää näistä yhtään, hylsystä kun ei mitenkään näe mikä sävy mahtaa olla kyseessä, jollei ulkoa noita numeroita opettele. Hylsy täytyy siis aina aukaista, kun haluaa nähdä minkä punan on käteensä ottanut!  Todella ärsyttävää, varsinkin kun omistaa näitä enemmänkin.


Näiden punien ominaispiirre on kuitenkin todella käytännöllinen muotoilu! Punat eivät ole tyypilliseen tapaan vinoja, vaan enemmän kolmion muotoisia. Terävällä ja leveällä kärjellä on erittäin helppoa levittää puna nätisti huulille ilman rajauskynääkin, siitä ehdottomasti plussaa. Muotoilultaan nämä ovat kyllä kaikista punistani ehdottomasti lemppareimpia.


Huulille puna liukuu nätisti ja tuntuu mukavalta ja kosteuttavalta, eipä uskoisi parin euron punalta. Kestävyys näissä on ihan keskikastia, ei mikään huono sekään, en muistaakseni lisännyt punaa kertaakaan koulupäivän aikana. Rajauskynääkään en käyttänyt.

Lopputulemaksi täytyy sanoa, että tällä punalla on todella hyvä hinta-laatu-suhde ja mikäli näihin törmäätte vielä jossain, suosittelen katsastamaan! Itse ainakin tykkään kovasti eikä harmita yhtään, että näitä on laatikossa vielä lisääkin (:

Ihanaa lauantai-iltaa <3 Minä aion viettää illan mukavasti sohvannurkassa muotilehtiä lueskellen!

PS. Kävimpä tänään miehen kanssa Sokoksella nuuskuttelemassa mahdollisia jouluisia tuoksulahjoja ja nyt on hirveä himo ihaniin jouluntuoksuisiin I Love... -sarjan suihkugeeleihin <3 Kuuden minipullon paketti vaan maksoi 15 euroa mikä menee itselläni ehkä vähän kipurajan ylitse, mutta jospa pukinkonttiin saisi ne sullottua... (: 

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Onpa taas ihanan värinen huulipuna. Juuri sopivasti pientä glitteriä näin pikkujoulukauteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep! Tämä on kyllä ihan huippu näin joulunalusaikaan (: Säihkyy huulet nätisti.

      Poista