Cailap by Mariela Sarkima: iso vaahtomuoviaplikaattori

by - 22.11.13

Haluaisin tänään kertoa teille tuotteesta, josta on tullut ainakin omaan meikkipussiini täysin korvaamaton vakiovaruste (: Kyse on otsikon mukaisesti ihanan turkoosista Cailap by Mariela Sarkiman jättikokoisesta luomiväriaplikaattorista! Poimin pari näitä Marielan sivellinsettejä Sokoksen 3+1 -päiviltä ja molemmissa oli tämä mukana, joten omistan nyt sitten kaksi. Ja hyvä niin! En luovu näistä enää koskaan.


Periaatteessahan tämä on vain tavallinen vaahtomuoviaplikaattori, joskin jättikokoinen. Tykkään tehdä joskus ihan vain yksivärisiä meikkejä yhdellä luomivärillä, ja siihen nämä on ihan huippuja! Värin saa luomelle ihan eri intensiivisyydellä ja heti sopivaan kohtaan verrattuna pieneen aplikaattoriin. Ero on suorastaan huomattava.


Tämä on ihan vain tälläinen esittelymeikki, en ole laittanut pohjustusta, en ripsiväriä enkä häivytellyt tätä mitenkään, mutta tästä kyllä näkee miten erilaista jälkeä tulee.

Vasemmalla käytetty jättiaplikaattoria, oikealla tavallista.

Näitä isoja aplikaattoreita tulee siis kahdessa eri Cailapin setissä, ensimmäinen niistä on aplikaattoritrio jonka mukana tulee lisäksi kaksi erimuotoista pientä aplikaattoria (hinta 9,90€) ja toinen Like a Pro -sivellinsetti silmille, jossa kaksi muuta ovat rajaussivellin ja varjostussivellin, joka muuten myöskin on loistava. Hintaa tuolla Like a Prolla on parikymmentä euroa, mutta tietysti esim. juuri Sokkarin alet kannattaa hyödyntää. Itse olen pitänyt molemmista seteistä kovasti (:

Hauskaa perjantai-illan jatkoa kaikille! Itsellä on ihan totaalinen vapaapäivän kaamosmasennus käynnissä, koko päivänä ei ole päivänvaloa näkynyt ja tämä johti siihen, että nousin sängystä puoli viideltä illalla ja nyt on hieman ikävä fiilis :D Voi kamala tätä marraskuuta, menisi jo pois...

PS. Testasin tänään jonkun lehden mukana tullutta näytettä Max Factorin uudesta Whipped Creme -meikkivoiteesta. Kylläpä näytti muuten naama todella hyvältä! Luulenpa että tämä tuote on melkein pakko ostaa. Ihmettelen kyllä sitä, miten kuudesta sävystä kolmanneksi tummin Beige sopi omalle iholleni kuin nakutettu, vaikka olen aina pitänyt itseäni hyvin vaaleana. Sävyjä täytyy varmaan vielä vähän kaupassa tutkia :D

You May Also Like

0 kommenttia