Lumene Beauty Base: Matifying and Retexturizing Primer

by - 20.11.13

Kiinnostuessani kunnolla meikkipohjailusta alkusyksystä kaipasin tietysti myös asianmukaista pohjustajaa, joka sitten löytyi taas kerran lähianttilan valikoimista Lumenen muodossa. Lumenella on kaksi primeria, normaalille/kuivalle iholle sekä rasvoittuvalle/sekaiholle, joista omani on jälkimmäinen.


Nimensä mukaisesti ja rasvoittuvalle iholle tarkoitetuille tuotteille tyypillisesti tämän on tarkoitus meikin keston pidentämisen lisäksi tuoda naamaan mattapintaa. Primeri hierotaan aamulla naamaan ('tarvittaviin kohtiin' sanoo ohje, itse käytän koko nassulle) päivävoiteen päälle ja meikkivoiteen alle. Voide on lähes hajutonta, mattaisen sameaa, silkkisen tuntuista ja sitä tarvitaan ihan uskomattoman vähän. Pikkuinen tuubi riittää varmasti pitkäksi aikaa!


Tänään päätin kauneusbloggaajana uhrautua ja laitoin primerin vain toiselle puolelle naamaa ihan vain testatakseni sitä tämä esittely mielessäni. Levityksen jälkeen ero oli päivänselvä, mutta meikkivoiteen jälkeen, ja varsinkin lopun meikkipohjan ollessa valmis, ero tasoittui ihan huomaamattomaksi: ilmeisesti CC-voide ja puuteri tekevät saman mattaisen lopputuloksen. Lisäksi mulkaisin naamaani ja yritin etsiä eroja ensin kuuden tunnin ja sitten yhdeksän tunnin + päikkäreiden jälkeen: ei mitään. Molemmat puolet kiilsivät täsmälleen samalla tavalla T-alueelta ja olivat poskilta yhtä mattaiset. Myöskään meikin pysyvyydessä ei ollut näkyviä eroja, poskipunat olivat ihan samalla tavalla paikoillaan molemmilla puolilla. Naamaa hierottaessa käsi kuitenkin liukuu primerisellä puolella helposti, kun taas ei-primerinen tuntuu nihkeältä ja rasvaiselta.

Kuva aamusta primerin levityksen jälkeen ennen meikkiä. Vasemmalla primerinen puoli, oikealla ei-primerinen.

Mitäpä tästä testauksesta selvisi? Sen verran, että tällä Lumenen primerillä ei hirveästi mitään vaikutusta ole ainakaan oman meikkini pysyvyyteen tai mattaisuuteen, pärjäisin siis oikein hyvin ilmankin. Aion käyttää tuubin loppuun, mutta en osta tuotetta enää uudestaan. Taidan kokeilla tämän jälkeen vielä primeria joltain toiseltakin merkiltä, ennenkun tuomitsen koko meikkituotteen suureksi huijaukseksi :D Liekkö sitten selektiivisellä puolella parempia meikinpohjustajia, en tiedä, mutta tämä kokeilu ei kyllä vakuuttanut minua.

Mahtavaa keskiviikko-iltaa kaikille (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mulla oli joskus myös tuota Lumenen primeria käytössä eikä siitä ollu mitään hyötyä mullekaan. Mulla on ollu kokeilussa myös L'orealilta ja Goshilta, mutta en huomannu niilläkään olevan mitään vaikutusta. Sen kalliimpiin en oo enää kyenny. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, pitäisköhän sitten vaan luovuttaa näiden primerien suhteen :D Eipä kovin kummoinen ollut se Clarinsinkaan pohjustaja mikä Livboxista tuli...

      Poista