Estee Lauder Pure Color: Emerald Oasis

by - 6.11.13

Kävin tosiaan viime kuussa laivalla pikku Tallinnanristeilyllä ja Tax Freestä nappasin itselleni tämän Estee Lauderin luomiväriviisikon sävyssä Emerald Oasis. Tämän taustatarinaa en kummemmin tiedä, kuuluneeko ihan vakiokokoelmaan vaikko mitä? Omani lunastin kuitenkin puoleen hintaan, taisin reilun kolmekymmentä euroa köyhtyä.


Emerald Oasis on nimensä mukaisesti vihreäteemainen paletti, jossa on mukana lisäksi nude kermanvalkoinen mattanappi ja kuparinruskea satiinisävy. Vihreissä onkin sitten valinnan varaa: ylänurkasta löytyy kylmänvihreä satiinia, keskeltä rusehtavanvihreää metallia ja alanurkasta lämpimän murretunvihreää shimmeriä. Kuten swatcheista näkyy, nudesävy on tosiaan lähes huomaamaton ja nuo kaksi vihreintä sävyä melko kevyitä, mutta ruskeassa ja keskimmäisessä napissa pigmenttiä piisaa.


Värit levittyvät luomelle oikein vaivatta ja pääasiassa häivyttyvätkin nätisti, ainoastaan tuo lämpimämpi vihreä otti ja häivyttyi lähes olemattomiin. Laatu ei ole ihan yhtä hyvä kuin eilisessä MUSin napissa, sillä näin 12h meikin teon jälkeen luomivakoon siirtymistä on havaittavissa. Pari tuntia sitten meikki oli kuitenkin vielä ihan esiintymiskunnossa, joten eipä tämä nyt huonoimmastakaan päästä ole.

Vasemmalta oikealle: keskimmäinen sävy, kermanvaalea sävy, kylmempi vihreä, lämpimämpi vihreä ja ruskea

Päivän meikissä olen käyttänyt kaikkia nappeja: Kulmaluulla vaaleaa, sisänurkassa kylmempää vihreää, liikkuvan luomen keskellä lämpimämpää vihreää, ulkonurkassa ja varjostuksessa ruskeaa sekä rajaukset tuolla keskimmäisellä metallivärillä, joka osoittautuikin melko kovaksi. En muuten oikein tiedä sen metallisuudesta, sillä mielestäni tuo ruskeakin näyttää metallisemmalta :D Mutta hyvin sillä rajaukset sai. Meikin teossa käytin siis paletin omia aplikaattoreita, jotka pelittivät oikein hyvin. Erityisplussaa tuosta superteräväkärkisestä päästä, jolla oli todella helppo laittaa rajaukset ja varjostus!Emerald Oasis on minusta ihka aito syyspaletti ja kovasti sillä on tunnearvoa, sattuu nimittäin olemaan ensimmäinen selektiivinen palettini (: Toivottavasti jatkossa tulee vielä lisää, olen nyt kovasti katsellut Diorin syyskausipaletteja sillä silmällä, mutta budjetti ei vaan anna myöten ja liekkö myyty jo loppuunkin nuo ihanat tähtikoristeiset luomivärinamit. Kyllä sitä tälläinen halpismeikkien suurkuluttajakin saa kummasti luksusta päivään vähän arvokkaammalla silmämeikillä.

Ihanaa illanjatkoa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Estee Lauder on lemppari merkkejänä ja Emerald Oasis The Vihreä paletti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh (: Itse en ole päässyt Estee Lauderiin tämän pitemmälle tutustumaan, mutta merkki kyllä kiinnostaa kovasti! Erityisesti seerumit.

      Poista