Loppulokakuun loppuneet

by - 1.11.13

Päätin, että ehkä minunkin on helpointa läjäyttää kuukauden loppuneet aina kerralla esille, muuten koko blogi alkaa koostua pelkistä loppuneista tuotteista. Kosmea kun tälläisellä kosmetiikkahirmulla loppuu nimittäin tasaiseen tahtiin. Tässä kuun ensimmäisenä päivänä on sitten hyvä tarkastella mitä lokakuun parina viimeisenä viikkona loppui. En tiedä onko kamaa enemmän tai vähemmän kuin odotin, mutta jotenkin tuntuu hauskalta nähdä mitä kaikkea on tullut käytettyä!


Tässäpä koko kasa :D Kolme rasvaa, kolme deodoranttia, kaksi tukkatuotetta ja yksi pakkaus meikinpoistopyyhkeitä.


Deodorantteja loppui oikeastaan vain tuo yksi, Nivean pearl&beauty, kaksi muuta saavat lähteä varmuuden vuoksi, sillä saattoivat aiheuttaa ikävää kutinaa kainaloihin. Yksi deodorantti kestää minulla yleensä kuukausikaupalla ja koulupäivisin, kun joudun pyöräilemään, käytän mielummin vähän tehokkaampaa spray-muotoista deoa. Pearl & beautyn ideana oli siis sisältää jotain helmiäistä joka kaunistaisi kainaloita, mutta täytyy sanoa etten huomannut yhtään mitään sellaista. Ihan kiva perusdeo, ei kestänyt kyllä yhtään raskaampaa hikoilua, esim. vähäistäkään liikuntaa, mutta normioloissa menetteli ihan hyvin.

Olen allergisoitunut pyykinpesuaineille ja jos petivaatteita ei ole pesty allergisille tarkoitetuilla aineilla, huomaan sen heti kainaloiden ja kaulan kutinana. Käytin noita kahta muuta deoa kun kainalot olivat melkoisen ärtyneet. Garnierin tuote oli huono, ei helpottanut oloani ollenkaan, mutta tuo Rexonan Skin Care auttoi paranemisprosessissa huomattavasti. Heitän nämä kaksi nyt kuitenkin pois varmuuden vuoksi, etten vahingossakaan työnnä kainaloparkoihini mitään kutinaa aiheuttavia jäämiä.


Voiteita loppui siis kolme, yksi jalkavoide, yksi after sun -voide ja yksi huulirasva. Tuo The Body Shopin piparminttujalkavoide kesti minulla kaksi vuotta. Jep. Se näyttää siltä, että pohjalla olisi vielä runsaastikkin tavaraa, mutta tyhjä se on. Tämän väitettiin olevan viilentävä, mutta pöh, minun kuumottavat tassuni olisivat kaivanneet vielä viilentävämpää tavaraa. Koostumus oli melko paksua ja piparmintun tuoksu ihan kiva. Kyllähän tämä menetteli sellaisena ihan perusrasvana jaloille.

Sebamedin After Sun Soothing Balm tuli kesällä Livboxista ja koska kesäisin lähinnä välttelen auringossa oleskelua helposti palavan ihoni vuoksi, after sun -voiteiden tarpeeni on huomattavan pieni. Käytin tätä kuitenkin muutaman kerran ja kyllähän se ihoa kivasti viilensi ja tuntui helpottavalta. Syksyn tullessa otin tämän käyttöön vartalovoiteena. Voide imeytyi todella nopeasti, mutta on ehkä syyskäyttöön vähän ohut, kuten after sun -tuotteet nyt yleensäkkin. Tuoksusta en kauheasti pitänyt, se oli jotenkin vähän hassu. Voisin kuitenkin ostaa tämän ihan varsinaiseen after sun -käyttöön uudestaankin.

Yves Rocherin huulirasvoista tykkään kovasti ja omistan niitä monta kappaletta. Käytin ennen pelkkiä halpismarkettirasvoja ja inhosin niiden kuivattavaa ja kalvomaista tunnetta. Kun sitten tutustuin näihin, ihastuin kosteuttavuuteen ja siihen, että huulirasva ei hetken huulilla oltuaan kuivunut inhaksi kalvoksi. Todella hyvää tavaraa ihan pikkuhinnalla, pitää huulet hyvässä kunnossa, nimim. ei rohtumia pariin vuoteen (:


Hiustuotteista loppui pitkään käyttämäni, Livboxista tullut Kerastasen Cristalliste -seerumi ja kampaajaystävättäreltäni synttärilahjaksi saama Goldwellin Colorglow punapigmenttinen hoitoaine. Tuota Cristallistea olen käyttänyt lähes joka päivä yli puoli vuotta, joten todella riittoisa oli! Antoi kyllä hiuksille ihanasti kiiltoa ja siloisuutta, vaikka koostumus olikin melko ohut, ihan vetinen voisi sanoa. Voisin ostaa ehdottomasti uudestaankin.

Feikkipunapäät, kuten minä, tietävät, miten hankalaa on ylläpitää kaunista punaista sävyä. Ystäväni tietää kyllä tukkapulmani läpikotaisin ja yllätti minut tällä :D En tiennyt silloin tälläistä olevan olemassakaan! Ihan loistava laiskan naisen värin ylläpitäjä, käytin tätä vakkarihoitoaineenani kesästä asti. Todella riittoisaa tavaraa, tätä ei tarvinnut kuin vähän kerrallaan. Kylppäri oli tosin monesti vaarassa muuttua punatäpläiseksi myös, jos hoitoainetta sattui pinnoille lentämään. Kyllä tällä sävyä saa helposti ylläpidettyä, mutta valitettavasti värillisen hiusnaamion käyttö on ainakin omassa tapauksessani edelleen suotavaa.


Ja viimeisenä paketillinen superhalpoja meikinpoistoliinoja, olisiko olleet 75 snt per paketti Anttilassa. Muistan hamstranneeni monta pakettia. Kyllähän tällä meikit lähti, mutta silmäni nämä saivat ärtymään pahasti. Loppuvaiheessa nämä noin vuoden kaapissa lojuneet liinat alkoivat olla kyllä jo melko kuivia :D Ihan peruspositiiviset mielikuvat kuitenkin jäi. Ehkä omalle raskaalle meikilleni olisi saanut olla vähän tehokkaammat pyyhkeet.

Huhhuh! Kyllä näitä tosiaan riittää. Ja sitten on vielä se seikka, että kaikille pitää hankkia seuraajatkin... :D No okei, ketäpä yritän huijata, ihankuin minulla ei olisi kaapissa jo kymmenen tuotetta näitäkin korvaamaan.

Ihanaa perjantai-iltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia