Neutrogena Visibly Clear blackhead eliminating daily scrub & toner

by - 27.11.13

Olen kärsinyt valtavasta mustapääongelmasta ihan luvattoman pitkään. Nenuun ilmestyi murrosiän alussa iso kasa mustia pisteitä, eikä ne ole siitä noin kymmenen vuoden aikana haihtuneet mihinkään! Kuulin tässä syksyllä Neutrogenan pirteän oranssista mustapäidentuhoamissarjasta, josta hankin ensin tuon kuorinnan ja jonkin ajan päästä vaikutusta tehostamaan vielä kasvovedenkin. Näitäpä olen nyt sitten ahkerasti käytellyt.


Kuorinta on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja olen sillä nenuani hinkannut lähes uskonnollisesti joka ilta. Mömmö haisee ihan samalta kuin joskus vuosikymmen sitten käyttämäni Clearasil, eli kaiketi tämä on sitten joku puhdistusaineiden ominaistuoksu :D Aine on kermamaista ja rakeet melko karkeita, mutta ei mitenkään tuskallisen, juuri sopivasti niin että tuntee ihonsa puhdistuvan!



Kasvovesi sen sijaan tuoksuu todella hyvältä, kenties persikalta tai aprikoosilta? Tätä olen käyttänyt varsinaisen kasvoveden lisäksi vielä erikoishoitona nenun alueelle kerrasta pariin päivässä. Ja juu, en pelkää ihoni puolesta, nenun iho saisikin vähän kuivua :D Tätä olen käytellyt nyt muutaman viikon.


Tuotteissa luvataan näiden poistavan likaa ja rasvaa, joka aiheuttaa mustapäitä ja estämällä niiden synnyn jopa kolmeksi viikoksi eteenpäin. Ovatko nämä sitten toimineet minulla? Kyllä ja ei. Mustapääongelma on kyllä huomattavasti vähentynyt, se täytyy myöntää! On uskomattoman hienoa huomata, että kaikkien vuosien jälkeen nenu näyttää vihdoinkin sileältä eikä meikki saa sitä näyttämään reikäjuustolta. Ongelma ei ole kuitenkaan täysin kadonnut, kyllä noita mokomia vielä riittää, vaikkakin paljon paljon vähemmän kuin ennen. Myöskään tuo ennaltaehkäisy ei toimi. Jos jätän kuorinnan käyttämättä vaikkapa vain pariksi päiväksi (tai viikoksi, voi apua miltä nenu näytti kun tulin takaisin kotiin), on ongelma ihan yhtä paha kuin ennen kuorimista.

Aion kyllä jatkaa näiden käyttämistä, kunnes jotain parempaa ilmestyy. Vaikkei mustapääongelma täysin häivykkään, on iho kuitenkin paremmassa kunnossa kuin ilman näitä. Luulen kuitenkin, että näiden loputtua lähden tutkimaan muita tuotteita, sillä ilmeisesti minun nenuni vaan nyt sattuu olemaan jonkin vielä tujumman käsittelyn tarpeessa. Jos olisi rahaa, kävisin varmaan kosmetologilla, mutta näihin on nyt tyytyminen tällä kertaa.

Molempia tuotteita saa ihan suurimmista marketeista ja muista päivittäiskosmetiikkaa myyvistä paikoista, hinnat pyörivät siinä kahdeksassa eurossa. Arvatkaa vaan ketutukseni, kun ostin tuon kasvoveden reilulla kahdeksalla eurolla Anttilasta ja sittarissa se olisi maksanut kaksi euroa vähemmän. Konkreettisesti aika pientä, mutta onhan tuo todella iso hintaero suhteutettuna tuotteen hintaan. Tästä lähtien taidan kyllä aina ensin katsoa tuotteita ihan tavallisesta marketista :D

Mahtavaa keskiviikkoiltaa kaikille teille (:

You May Also Like

0 kommenttia