Marraskuun Livbox

by - 9.11.13

Uskallan jo näin viikko boksin saapumisen jälkeen olettaa, että eiköhän kaikki viimeistään nyt ole jo saaneet omansa (: Vaikka Livbox-postauksia on näkynyt pitkin viikkoa joka toisessa kosmeblogissa, ajattelin nyt kuitenkin minäkin sanoa painavan sanani.


Kuukauden teema oli juhliin valmistautuminen, mikä jo ideana menee minulla vähän hutiin, sillä juhlin niin harvoin. Eipä ole tänäkään vuonna yksiäkään pikkujouluja tai muita juhlakauden pirskeitä tiedossa, joten sinänsä ei jaksanut kauheasti teemana innostaa. Odotin aluksi Facebook-vihjailun perusteella jotain supermegasparklyblingblingpakettia ja ehkä hieman sitten petyin... Ihan vaan hieman. Tuotteet toki oli ihan kivoja!


Hiuslakkaa käytän vähän joka päivä. Minulla on sen verran suuri jättipönikkä sitä menossa tällä hetkellä, etten usko tarvitsevani uutta ihan vähään aikaan. Menee jemmoihin tämä Idhairin versio.


Peppy Galoren puhdistusöljy menee myös varastointiin. Eikös vähän aikaa sitten Livboxissa tullut myös jotain puhdistusjuttuja? Enhän minä ehdi käyttää entisiä edes loppuun, ennenkuin lisää tulee. Jos totta puhutaan, en ole vielä ehtinyt edes koskea siihen Vichyn vaahtoonkaan... Naamanpuhdistusainetta käytän jotenkin tosi säästeliäästi, joten purtilot kuluvat minulla tosi hitaasti. Ihan kiva silti ja bonusta herkkäihoisille-leimasta.


Batisten kuivashamppoosta olen ollut jo pidempään kiinnostunut muiden blogien perusteella! Erityisesti kiinnostaisi kokeilla kirsikantuoksuista ja tummille hiuksille tarkoitettua shamppoota. Näin tälläisen minipullon Sokoksella myynnissä kun viimeksi kävin ja mietin hetken että ottaisinko mukaan. Onneksi en ottanut! Paitsi että varastoon joutuu tämäkin, kuivashamppoota minulla kuluu yleensä vain viikonloppuisin ja tämänhetkisen Klippoteketin lisäksi jonossa on vielä kesällä myöskin Livboxista tullut Herbina...


Mariela Sarkiman meikkisieni oli ainoa täysikokoinen tuote ja sinänsä ihan huippujuttu, jos en olisi juuri saanut isoa kasaa niitä meikkisieniä Iberolta. Tuossa Cailapin versiossahan on myös samettipuoli puuterin levitystä varten, mutta itse käytän kivipuuteria meikin kiinnitykseen aamuisin ja sen kanssa mielummin ihan puuterisivellintä. Eli joo, varastoon menee tämäkin, muiden meikkisienien ja puuterivippojen sekaan.


Ja viimeisenä Vichyn päivävoidenäyte kuivalle iholle. Tämän pitäisi kimallella! Sääli vain, että naamani on rasvoittuva sekaiho ja kuivan ihon voide voi olla sille pikkuisen liikaa. Aion kuitenkin kokeilla, kunhan saan kaikki muut miljoona päivävoidepurkkia käytettyä. Arvanette varmaan siis, miten tälle käy? Jep, varastoon.

Livboxista jäi minulle saldoksi viisi tuotetta, jotka kaikki ovat ihan peruskivoja käyttötuotteita, mutta joita omistan jo sen verran, etten voi ottaa suoraan käyttöön yhtäkään. Mietin vaan, että mitähän kirjottaisin sitten loppukuusta tulevaan palautekyselyyn, kun en ole kokeillut yhtäkään tuotetta :D Ääh. Joku onneksi ehdotti jo Facebookissa sellaista en ole testannut vielä -vaihtoehtoa. Voin lätkäistä semmoisen sitten joka kohtaan.

Jatkuvasta kosmetiikan virrasta huolimatta laitoin taas kolme kuukautta Livboxia tulemaan! On se vaan ihan parasta, aika tylsää olisi alkukuusta nykyään ennen sitä (: Joulukuussa minulla tuleekin sitten varsinaisesti se vuosi Livboxia jo täyteen. Nopeasti aika kuluu!

Ihanaa lauantai-iltaa (: Muistakaa Miss Universum -kilpailut kahdeksalta! Minä ainakin aion vilkaista.

You May Also Like

0 kommenttia