Kicksin joulukalenteri 2013

by - 18.11.13

En puhu tänään Kicksin joulukuun tarjouksista, vaan tämä on nyt ihan real deal, eli Kicksin kosmetiikkajoulukalenteri! Luin tästä ensimmäistä kertaa Viilankantoluvasta ja laitoin sitten äidilleni saman tien viestiä, että käy katsomassa olisiko näitä vielä. Ja äitihän kävi (: Velipoika sitten toi sen viikonloppuna mukanaan tänne ja pääsin tätä kalenteria viimein hypistelemään.Kalenteri on todella luksuksen näköinen ja oloinen jo ihan ulkoasultaan. Kannessa on Kicksin mainoslehtisestä tuttu neitokainen ja sisäpuolella on sitten ihan vain yksinkertainen punainen tausta. Kalenteri aukeaa kirjan lailla (varmasti noin metrin levyinen aukinaisena!) ja on melko painava ja paksu, mikä tietysti lupaa hyvää. 

Pari luukkua oli auennut kuljetuksessa, mutta mies kiltisti teippasi ne kiinni etten näe mitään :D

Ainoa miinuspuoli on, että takakannessa on (ymmärrettävästi) tuotteiden incit nimineen, eli siis periaatteessa takakannesta löytyy lista sisällöstä. Ei hyvä! Ehdin kurkata takakantta hetken verran mutta onneksi tajusin homman jujun lähes heti, enkä pilannut yllätyksiä. Yllätyshän tässä hommassa nimittäin on kivointa!

Kalenteri maksoi Kicksissä 45 euroa ja Hyvinkäällä ainakin oli vielä viikko sitten neljä kappaletta jäljellä, tämänhetkisestä saatavuudesta en tiedä. Näitä ei ilmeisesti ole myymälöihin edes tilattu kovin suuria määriä eikä näitä saa verkkokaupasta, joten alkaa olla varmaan viimeiset hetket käsillä, mikäli haluaa vielä omansa (:

Ajattelin sitten joulukuussa päivän postausten mukana aina esitellä myös päivän kalenterituotteen. Ihan vain näin etukäteen ilmoitettuna ettei kenenkään saman kalenterin omistavan yllätys mene pilalle! Nyt sitten vain odottelemaan että tuohon pääsee käsiksi, vielä vajaat kaksi viikkoa jäljellä, miten tässä oikein malttaa odottaa...

Ihanaa maanantai-iltaa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia